El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Home Box, l’empresa líder de trasters, aterra a Sant Andreu

Contingut patrocinat

Si bé a Sant Andreu de Palomar ja és difícil tenir la plaça d’aparcament al mateix edifici, encara és més complicat comptar amb un espai de trasters per tota la comunitat de veïns. Un problema que empreses com Home Box tracten de solucionar, gràcies a la seva àmplia gamma de trasters de lloguer a preus assequibles i amb totes les garanties de seguretat. En aquest darrer cas, la franquícia ha obert un darrer espai al número 30 del carrer de Campeny, a tocar de la Meridiana. Un centre amb 230 trasters que van des del metre cúbic fins als nou metres quadrats que representen la solució a molts maldecaps familiars.

 

Tal com explica el gerent de Home Box Meridiana, Joan Badia, entre els seus clients hi ha de tot: “Des de gent que es munta prestatgeries dins del traster per guardar les seves col·leccions de llibres de Tintín, fins a autònoms que venen coses per Internet i tenen el seu magatzem particular aquí, de manera que eviten tenir tot l’estoc a casa o haver de llogar un local sencer amb totes les despeses, factures i permanència que implica”. “Després tots ells sempre podran ampliar o reduir l’espai que necessiten sense cap mena de problema”, afegeix Badia.

Tot plegat, amb la garantia d’haver contractat un espai al segon operador més gran d’Europa, el qual compta amb totes les mesures de seguretat per la tranquil·litat dels seus usuaris. Des de la darrera tecnologia en reconeixement facial a l’hora d’entrar al local, fins a assegurances que cobreixen el material custodiat, passant per un sofisticat sistema antiincendis i una vintena de càmeres de seguretat. En paral·lel, per major comoditat dels clients, els cotxes també poden accedir dins de les dependències per facilitar la càrrega i descàrrega de materials.

Segons reconeix el gerent, la pandèmia no va ser pas un problema a l’hora d’aixecar la persiana el passat mes de març, sinó més aviat una oportunitat: “El model de societat de vegades ens ha empès a tenir coses que sovint no necessitem en el nostre dia a dia (com  ara els esquis o les bicicletes) i, podent-les guardar per pocs diners en un traster a cinc minuts a peu de casa, doncs a tots se’ns fa la vida molt més fàcil”, sintetitza. De fet, la iniciativa familiar que lidera Badia ja comptava amb un primer espai al carrer Sepúlveda abans d’obrir el de Meridiana i en breu també tindrà a ple rendiment un tercer local a tocar de la Parròquia de Sant Andreu de Palomar.

L’activitat empresarial ha revitaliztat tot un carrer de locals abandonats // DGM

Lluny de donar-se per satisfet i haver comprovat que la feina ben feta dóna els seus resultats, el gerent ja pensa a multiplicar per tres la capacitat del Home Box Meridiana. Primer amb una segona fase de 230 trasters més que tot just començarà a desenvolupar-se i, posteriorment, amb una tercera i darrera fase amb 300 trasters més de totes les mides. “Vam decidir instal·lar-nos aquí perquè ens agrada Sant Andreu i ens hem adonat que era un servei que necessitava el veïnat”, destaca. “Recordo que no fa gaire una clienta va llogar un de gran per guardar les coses abans de fer una reforma a casa seva i, quan la va acabar, va acabar tan contenta que va decidir llogar un de més petit com si fos un armari més del seu pis”. “Al final resulta una opció econòmica que tothom es pot permetre i que contribueix a deixar espai lliure a la casa de cadascú”.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt