El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Educació contempla recórrer a la via penal contra el Pare Manyanet

Societat

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha assegurat que s’aplicaran “màximes conseqüències i màxima contundència” si es conclou que el centre educatiu Jesús, Maria i Josep, de la Congregació del Pare Manyanet (Els Padres), no va actuar correctament en el cas de l’alumna que es va suïcidar. Segons ha explicat el conseller en una entrevista a TV3, des del departament no “descarten res” i assumeix la via penal com una opció si es confirma mala praxi.

 

En paral·lel, els Mossos d’Esquadra i el Síndic de Greuges de Catalunya encara investiguen com es va produir el succés i quines podrien ser les causes que el motivés. A hores d’ara Betevé ha pogut confirmar que Educació ja ha obert un expedient informatiu amb el que espera determinar si ha fallat alguna cosa i Cambray ja ha avançat que “s’obriran els expedients que calguin” davant casos d’assetjament o bullying contra alumnes. De fet, la família de la víctima ja ha demanat la intevenció del centre en una entrevista a aquest mateix mitjà de comunicació.

Fotografia | Generalitat de Catalunya

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt