El diari independent de Sant Andreu de Palomar

centre de serveis socials de Sant Andreu / DGM

UGT denuncia les pagues extra que han cobrat els caps de Serveis Socials

Societat

La secció sindical d’UGT a l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona (IMSSB) ha emès aquest dimarts un comunicat on publica les retribucions extraordinàries que han cobrat els caps i directors d’oficina dels Serveis Socials, així com altres treballadors de l’organisme. Si bé el sindicat no es mostra en contra d’aquests sobresous extraordinaris, considera que s’haurien de fer extensius a la totalitat de la plantilla.

 

En aquest cas, UGT ha pogut saber que els caps de departament han cobrat retribucions extraordinàries entre els 558 i els 956 euros bruts, més tres dies de vacances extres. Pel que fa als directors d’oficina, l’import percebut aniria entre els 558 euros i els 819 euros bruts, amb els mateixos tres dies de vacances. En paral·lel, des del sindicat creuen que podrien haver-hi més sobresous entre el personal i estan a l’espera que el Departament de Recursos Humans de l’IMSSB els faciliti totes les dades i no només una part d’elles.

“La remuneració d’aquests imports només a una part de la plantilla que ha treballat durant l’Estat d’Alarma produït per la COVID-19, mostra el menyspreu del reconeixement a l’esforç de la totalitat de la plantilla de l’IMSSB”, han expressat des d’UGT. A parer de la secció sindical, l’actual Gerència de Serveis Socials té “una visió classista, injusta i més pròpia de l’empresa privada que de l’Administració pública, en la qual preval la proximitat a les oficines i càrrecs del Carrer de València [seu central], i no pas a la bona feina de les treballadores en la totalitat dels centres de Serveis Socials”.

En aquest sentit, l’organització de treballadors considera “descoratjador i escandalós que la Gerència de l’IMSSB sigui capaç d’oferir-nos una visita gratuïta als Museus Municipals, així com una hipotètica jornada en què vol transmetre el seu agraïment, mentre es prima de manera secreta, parcial i amb tractes de favor, a determinades professionals”. Davant de tots aquests fets, UGT ha tornat a instar a l’actual Gerent de l’IMSSB, Laia Claverol Torres, a presentar la seva dimissió. Una acció que volen que vagi acompanyada d’una taula per valorar l’actual situació dels treballadors, amb l’objectiu de “posar sobre la taula el reconeixement de tota la plantilla“.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt