El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Andreu

Un home agredeix a la seva parella i als mossos que l’anaven a detenir

Societat

Agressió per partida triple. Aquest dissabte al voltant de les 9 hores del matí el cos dels Mossos d’Esquadra van rebre un avís d’una dona de Sant Andreu qui s’hauria discutit amb la seva parella. Segons ha avançat La Vanguardia, l’home se li va posar “a cridar com un boig” i la va maltractar agafant-la pel cabell i arrossegant-la pel terra de casa. Tan bon punt una patrulla d’agents es va presentar al domicili, el presumpte agressor també es va posar a colpejar-los de tal manera que aquests es van veure en la necessitat de fer servir la pistola elèctrica Taser, tot i que no van encertar el tir.

 

Segons fonts policials citades pel mateix mitjà, al final van ser necessaris diferents reforços perquè l’home acabés reduït i detingut. Més tard, un equip del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) es va fer càrrec dels agents ferits. Mentre que un dels agents va patir una contusió en el pòmul esquerre i una lesió en el septe nasal amb possible fractura, l’altre, presentava diverses contusions lleus en les cervicals i dolor a l’orella provocat per un cop de puny. El detingut també va ser observat per un equip del SEM.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt