El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Coneix el guanyador per veure ‘Sota teràpia’

Cultura

Amb la sala del Centre Cívic de Sant Andreu pràcticament enllestida per rebre als espectadors de la nova obra de Clip Teatres, , ‘Sota tearàpia’ , L’Exprés de Sant Andreu té el plaer d’anunciar el guanyador de l’entrada doble que va començar a sortejar el passat dimecres. Qui se l’ha emportat? Virginia Blasco, per només fer un click al ‘M’agrada‘ de la nostra pàgina de Facebook i haver compartit la publicació del sorteig al seu mur!

 

Tal com ha explicat a aquest mitjà de comunicació la directora de l’obra, Myrna Cambra, la peça ja va tenir un “èxit incontestable” fa dues temporades quan es va presentar al Club Capitol de Barcelona. Un ‘boom’ que ara volen traslladar a la sala andreuenca per fer petar de riure al públic. Quin és el fil conductor? Una teràpia de parella grupal, on la psicòloga decideix no presentar-se i l’únic que fa és deixar-los un sobre amb tota una sèrie de consignes.

“Aquestes consignes faran que cada una de les tres parelles expliqui els seus problemes i que les altres entrin a opinar-ne; qüestions que esdevindran molt quotidianes, però que no per això deixen de ser fortes”, avança Cambra. Tot plegat, amb la intenció de fer reflexionar a l’espectador mitjançant grans dosis d’humor. “Al final cada parella té el seu punt de vista, ja que una és d’uns joves que acaben de començar i porten molt poc temps, l’altra ja acumula vint anys junts i els altres són molt més grans”, afegeix la directora.

Per últim, posar de relleu el més encisador de l’espectacle: una comèdia d’1 hora i 45 minuts que pràcticament no deixarà respirar al públic, ja que els personatges estaran permanentment sobre l’escenari, sense efectes especials sonors ni lumínics. Pura quotidianitat real vestida d’humor.

1 Comentari

  1. Bona tarda. Som un grup amateur que voldríem representar la obra sota teràpia. Però no trobem el text. Ens el podríeu fer arribar siusplau?? Estaria molt agraïda.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt