El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Toni i Marc s’especialitza en la maduració de carns irlandeses

Contingut patrocinat

Pels amants dels càrnics. menjar un filet és tot un plaer, però menjar una carn madurada pot sobrepassar tots els sentits. Per aquest motiu, la carnisseria Toni i Marc s’ha decidit per especialitzar-se en aquest tipus de producte, sense abandonar tot l’assortiment de productes càrnics que sempre ha ofert. Tal com assenyala el seu responsable, Toni Rojas, la idea “ha sigut traslladar a Sant Andreu la nova moda que s’estén per tot l’Estat”.

 

De fet, Toni i Marc és el primer establiment de Sant Andreu que compta amb un espai dedicat exclusivament a la maduració de carns. Una nevera que manté la temperatura a uns 3 °C constants i una humitat al 70% per evitar que el producte que hi ha al seu interior entri en estat de putrefacció. “A l’interior d’aquesta instal·lació tenim més de 800 quilos de carn de vaques i bous irlandesos, la famosa carn de Nebraska que van desenvolupar els americans”, detalla. Una delicatessen que reposa a la vista del consumidor entre 60 i 90 dies, perquè després la seva degustació «tingui un dels sabors més intensos que pot oferir la carn».

Només cal estar uns minuts aturat a la porta del número 386 del carrer Gran de Sant Andreu per adonar-se’n de com els vianants s’aturen constantment, astorats pel contingut de la nevera. “Molts se sorprenen, no estan acostumats a aquest tipus de presentacions”, destaca Toni Rojas. Si més no, afegeix que “cada vegada la gent jove coneix més els processos de maduració de la carn”, mentre que la gent gran “acostuma a ser més reticent per la superfície fosca que projecta”.

Una qüestió estètica, però, que només presenta mentre madura. “Després, quan el client escull la peça, nosaltres li expliquem que aquesta part magra es tracta del procés de costrificació i que, com que el nostre obrador és 100% transparent, pot observar ell mateix com li netegem la peça i l’encetem“. “A més, si el veí que vulgui comprar qualsevol peça té dubtes sobre la cocció, no s’ha de preocupar perquè el nostre equip li explicarà les receptes perquè li quedi de pel·lícula”, subratlla.

Toni Rojas rere la nevera de maduració // DGM

Tot i que el nou aparador de Toni Marc continua oferint les millors carns i productes gallecs, la botiga ha volgut anar més enllà en qüestions de qualitat amb la secció de carns madurades: “Són talls gurmet, específics de cada peça”. “La idea és que els veïns o els restauradors no s’hagin de desplaçar a altres punts de Barcelona o Catalunya per poder degustar aquest nou producte càrnic; ara a Sant Andreu ja tenen un punt on adquirir-la amb la millor relació qualitat-preu“, emfatitza.

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt