El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Gemma Berrocal desapareguda

Desapareguda una menor de Sant Andreu

Societat

La jove Gemma Berrocal Barros de 16 anys porta des de divendres 14 de juliol desapareguda. Tal com ha explicat a L’Exprés de Sant Andreu el seu germà, Marc Berrocal, l’última vegada que van parlar amb ella va ser a les 13:30 hores de divendres, quan s’havia de dirigir a dinar amb els seus pares per marxar plegats cap al poble de la família.

Banner Ajuntament 300x250
 

Si més no, la Gemma no es va presentar al dinar i l’última ubicació que té d’ella la família és de les 15 hores entre els nuclis urbans de Navas i el Camp de l’Arpa. Aquella mateixa nit de divendres la família va presentar la corresponent denúncia per desaparició als Mossos d’Esquadra i actualment la Guàrdia Civil també resta assabentada.

Tal com ha explicat el seu germà, “l’únic contacte que hem tingut amb ella va ser dilluns, quan va felicitar al meu pare per telèfon pel seu aniversari”. Ara, la família sospita que la menor pugui haver fugit amb la seva parella i amics d’ell, segons les últimes informacions que els han arribat. “Ens ha arribat que tots dos volen sortir de Catalunya i que volen marxar lluny”, afirma Marc Berrocal.

A on pot anar? “No ho sabem, però la seva parella pertany a una banda que es fan dir ‘Los Cholitos’ i tenen cases per la meitat de Catalunya; per tant no sabem exactament on pot estar”, assenyala el seu germà. Tot i aquesta incertesa, l’ONG SOS Desaparecidos ja ha avisat a les autoritats de Portugal i França per si decideixen sortir de l’Estat.

La desaparició de Gemma Berrocal ja té un precedent. El passat mes de febrer va marxar de casa cap a les 18 hores i va restar 5 hores desapareguda. En aquella ocasió, però, va aparèixer just abans que la família presentés denúncia davant dels cossos policials. Ara, els seus éssers més propers demanen “la màxima difusió”. “En algun moment haurà de sortir al carrer, així que com més gent reconegui la seva cara, millor“, justifiquen.

Cartell Gemma Berrocal desapareguda

Tal com han difós, la Gemma Berrocal té 16 anys, fa 1,60 metres d’alçada, pesa al voltant d’uns 55 kg i duu el cabell llarg, ondulat i de color castany. A més, acostuma a portar un característic pírcing al melic. En el cas de veure la menor, demanen que es truqui immediatament a la Policia (091), la Guàrdia Civil (062), al telèfon 744 461 932 o al 112.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt