El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tema

restauració

El comerç fia la seva supervivència a la campanya de Nadal

Economia

“Estem malament, aquest darrer agost ha estat molt fluix i si no tenim una bona precampanya de Nadal, al febrer ho podem passar molt malament“. Així de contundent és el president de l’Eix Comercial de Sant Andreu, Pròsper Puig, qui ja ha vist tancar 16 botigues de la seva entitat. Segons explica, tot el comerç s’aferra “a les festes i al fet que no ens tornin a tancar”.

Continua llegint

Les terrasses de Sant Andreu disparen la seva cotització

Economia

Trobar una taula en una terrassa de Sant Andreu de Palomar es pot convertir en tota una operació d’Estat. Tal com ha pogut radiografiar L’Exprés de Sant Andreu, només el 70% dels bars han aixecat la persiana i amb un nombre de taules a l’exterior molt menor a l’habitual. De fet, la situació genera fins i tot contrastos dins del mateix territori: mentre que la zona al voltant de la rambla de Fabra i Puig una àmplia majoria de restauradors han decidit començar a treballar amb la ‘nova normalitat’, tot el sector que hi ha entre Joan Torras i el passeig de Santa Coloma sembla no veure-ho tant clar. Dit d’una altra manera, les il·lusions d’entrar a la Fase 1 de la desescalada han generat un creixement exponencial de la demanda, que han acabat xocant amb la minsa oferta disponible.

Continua llegint

Quatre restaurants de Sant Andreu amb deficiències sanitàries greus

Societat
territori-blau2-editada-david-garcia-mateu

Pesadilla en la cocina a l’andreuenca. Quatre bars i restaurants de Sant Andreu de Palomar han presentat deficiències sanitàries greus en els últims mesos, segons les dades de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) que publica ‘El País’. Problemes amb el tractament del menjar o la seva mala conservació han conduït als agents sanitaris a tancar establiments fins que no solucionessin les seves afectacions. Ara com ara, però, aquestes deficiències formen part del passat, ja que totes han sigut resoltes. Aquí els quatre locals amb el seu historial culinari tacat:

Continua llegint

Vés a dalt