El diari independent de Sant Andreu de Palomar

territori-blau2-editada-david-garcia-mateu

Quatre restaurants de Sant Andreu amb deficiències sanitàries greus

Societat

Pesadilla en la cocina a l’andreuenca. Quatre bars i restaurants de Sant Andreu de Palomar han presentat deficiències sanitàries greus en els últims mesos, segons les dades de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) que publica ‘El País’. Problemes amb el tractament del menjar o la seva mala conservació han conduït als agents sanitaris a tancar establiments fins que no solucionessin les seves afectacions. Ara com ara, però, aquestes deficiències formen part del passat, ja que totes han sigut resoltes. Aquí els quatre locals amb el seu historial culinari tacat:

 

TERRITORI BLAU
Dels locals més coneguts de Sant Andreu pel seu emplaçament a la plaça d’Orfila, els agents sanitaris van detectar el passat 4 d’octubre deficiències greus en el processament i la manipulació dels seus aliments. A més, també van descobrir una manca greu en la neteja i el manteniment del restaurant. Per totes aquestes raons, els inspectors van obligar als propietaris a tancar el bar fins a resoldre totes les qüestions. No van trigar a solucionar-les. L’endemà ja van rebre el permís per tornar a aixecar la persiana.

territori-blau-persiana-editada-david-garcia-mateu

SUSHI HUARUI
El número 44 de la rambla de l’Onze de Setembre també té un passat fosc. Els inspectors sanitaris van detectar greus deficiències en els productes alimentaris que després servien als clients. A més, també van destacar en el seu informe les condicions de brutícia en les que estava el local. Per aquestes raons, l’Agència de Salut Pública de Barcelona va decretar el cessament de l’activitat, tot just un dia després de la Diada de Sant Jordi del 2015. Els inspectors no van deixar tornar a obrir les seves portes fins tres dies després de la primera visita sorpresa.

RESTAURANT PITA HOUSE
El Pita House és un dels dos kebabs andreuencs que han presentat greus deficiències en els controls sanitaris dels darrers anys. En el local, situat en el número 281 del carrer de Concepció Arenal, els inspectors van trobar reserves de menjar en mal estat. Uns aliments que després van observar que tampoc es cuinaven en les condicions òptimes, alhora que els seus responsables tampoc complien amb criteris sanitaris de manipulació alimentària. En aquest cas, el restaurant va ser inspeccionat el 23 de març del 2015, però mai va ser tancat. Després, en una segona revisió 15 mesos després, l’establiment ja complia amb tots els criteris de l’ASPB.

MERIDIANA DURUM KEBAB
I el segon Kebab amb deficiències sanitàries greus el trobem a pocs metres de l’anterior. Situat al número 486 de l’Avinguda Meridiana, els seus responsables mantenien part dels productes gastronòmics en males condicions. Per aquest motiu, els mateixos agents sanitaris van procedir a la seva destrucció el passat 20 d’abril sense obligar als propietaris a tancar les portes al públic. Al cap d’unes setmanes, els inspectors van tornar a visitar la cuina del durum. L’espai de restauració ja mantenia en bon estat els seus productes.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt