El diari independent de Sant Andreu de Palomar

joieria-didac-hritzontal-atractament-editada-david-garcia-mateu

Intent d’atracament a la Joieria Dídac del carrer Gran

Societat

La Joieria i Rellotgeria Dídac, adjacent al portal número 179 del carrer Gran (entre els carrers de Coroleu i d’Ignasi Iglésias), va patir ahir a la tarda un intent d’atracament. Segons han relatat els testimonis que van poder veure l’assalt a la botiga, els fets haurien succeït dimarts cap a les 17:15 hores. Moment de la tarda en el que encara resten els últims minuts de llum solar i l’artèria principal de Sant Andreu comença a omplir-se de gent. En declaracions a aquest mitjà, els Mossos d’Esquadra asseguren que “els lladres no van endur-se cap objecte de la botiga”.

 

Ara la investigació s’està duent a terme sota secret policial, motiu pel qual el cos de seguretat tampoc dóna gaire informació més sobre el succés. Els dos assaltants van escapar ràpidament de la zona i els Mossos encara no els han pogut localitzar. Per la seva banda, el joier va poder evitar que els lladres s’emportessin algun dels seus articles de valor, tot i que va resultar ferit amb un trau al cap. Un cop van arribar els cossos de seguretat, el dependent va necessitar d’assistència mèdica, tal com relata una comerciant de la zona.

La por a possibles atemptats terroristes podria haver fet canviar la forma d’actuar de les persones que passejaven per la zona. Tal com narra Elena Coscolín, encarregada de la botiga de roba adjacent a la joieria, “la gent en escoltar crits d’ajuda, en comptes d’apropar-se a donar un cop de mà, va fugir de la zona en direcció contrària, segurament per por que fos una acció terrorista”. “La meva dependenta en aquell moment no sabia què fer, perquè li va entrar una família molt espantada a la botiga, sense saber explicar ben bé què passava”, afegeix.

joieria-didac-atracament-robatori-cartell-editada-david-garcia-mateu

Avui la joieria Dídac restava tancada al públic. En una de les seves parets encara hi havia penjat el cartell que resa en majúscules: “Local protegido con videograbación”. L’advertència almenys no va poder evadir de les seves intencions als lladres. Ara caldrà esperar al transcurs de la investigació per veure si les càmeres de seguretat serviran per identificar als assaltants.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt