El diari independent de Sant Andreu de Palomar

En marxa les obres de pavimentació de la rambla de Fabra i Puig

Societat

Amb pràcticament el rellotge electoral en compte enrere (queda poc més d’un any per tornar a les urnes), a les obres de la pacificació del carrer Gran de Sant Andreu se li ha sumat una segona reforma d’envergadura: la pavimentació de la vorera central de la rambla de Fabra i Puig. Des d’aquest dilluns que els operaris ja han començat a treballar sobre aquest vial, el qual van demanar els mateixos veïns que fos reformat en els primers i darrers pressupostos participatius de l’Ajuntament de Barcelona amb 1.083 suports.

 

L’obra, que s’allargarà fins al juny i que compta amb un pressupost de 844.000 euros (IVA inclòs), comportarà la substitució de les malmeses rajoles actuals per un asfalt llis al sector terrasses i gravat com si fossin llambordes a la zona de passeig. És a dir, comptarà amb el mateix disseny que es va implementar al tram de la rambla de l’Onze de Setembre. Pel que fa al mobiliari urbà, tot i que aquest serà enretirat tan bon punt es vegi afectat per les obres, està previst que posteriorment bancs i paperes siguin renovats i es tornin a instal·lar amb la mateixa disposició. A més, 126 dels 129 arbres quedaran protegits i només tres seran substituïts.

Per tal d’evitar el tancament total de les terrasses que hi ha a la zona central, Ajuntament i restauradors han pactat la implementació de terrasses a les places d’aparcament que queden davant dels respectius locals. Una solució que els permetrà mantenir taules a l’exterior, tot i que de forma molt més reduïda en comparació amb les que disposen actualment. De fet, l’obra ja ha despertat el neguit entre aquest sector, pel fet que ara es tornaran a trobar amb un nou entrebanc econòmic, tot just després d’haver superat les restriccions sanitàries.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt