El diari independent de Sant Andreu de Palomar

‘A peu de carrer’

Opinió

Dijous vaig tenir l’oportunitat d’acomiadar-me com a consellera municipal del districte de Sant Andreu. Han estat cinc anys i mig de dedicació, esforç i il·lusió, per això va ser un moment molt emocionant per a mi, ja que van aflorar molts sentiments.

 

Vaig poder aprofitar per agrair les complicitats i el bon ambient que sempre hem viscut amb els companys de totes les forces polítiques, amb els treballadors i treballadores del districte, tècnics de totes les àrees i barris, i totes les entitats i xarxa associativa, d’aquest gran districte que és el nostre.

Vaig tenir també l’oportunitat de reivindicar la llibertat d’expressió i de pensament, ja que aquest ha estat l’únic motiu del meu cessament: la purga política. Per damunt de tot, vull seguir sent conseqüent amb les meves idees i seguir vinculada amb el partit en el qual he crescut políticament i com a persona: el Partit Demòcrata (PDeCAT).

Per tant, ens seguirem veient pels carrers i les places dels nostres barris: Navas, Congrés-Indians, Baró de Viver, Bon Pastor, Trinitat Vella, La Sagrera i el poble de Sant Andreu de Palomar. Perquè jo mantinc més viva que mai la meva vocació municipalista i la meva voluntat de seguir prestant un bon servei al meu districte i a la meva ciutat, en nom del Partit Demòcrata.

Visc un canvi d’etapa, però l’Anna que tots coneixeu no ha canviat gens. Veïns i veïnes del districte, em seguiu tenint com m’heu tingut sempre. Seguim i bones festes!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Opinió

‘Caputxetes’

El conte de la Caputxeta Vermella tots el coneixem, forma part de

‘Un clàssic’

He començat l’any acabant la lectura d’un clàssic. Feia més de trenta
Vés a dalt