El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Operatiu de la Guàrdia Civil a Torras i Bages contra una banda organitzada

Societat

Aquest dimarts a primera hora la Guàrdia Civil de la comandància de Barcelona ha iniciat un registre en un habitatge del passeig de Torras i Bages, a tocar del carrer de la Residència. Segons han informat fonts del cos policial a L’Exprés de Sant Andreu, aquesta actuació s’emmarca en una actuació a nivell estatal contra una banda organitzada que es dedicava a cometre delictes contra el patrimoni (robatoris).

 

Les mateixes fonts de la policia judicial han assenyalat que no només s’ha dut a terme aquest registre a Torras i Bages, sinó que també s’ha entrat en altres habitatges de la ciutat de Barcelona i província. A més, la comandància de Barcelona s’està coordinant amb la unitat del cos a Osca. Només a Barcelona s’han detingut a unes cinc persones aproximadament.

Fotografia | Dolores Díaz

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt