El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ja hi ha data d’obertura de la Fàbrica dels Reis d’Orient

Societat

Per setè any consecutiu, la Fabra i Coats es transforma una vegada més en el magatzem de joguines dels Reis Mags. Durant els vespres del 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener de 17:00h a 21:00h, l’antiga fàbrica romandrà mig tancada, mentre els finestrals dels tres pisos de la façana d’accés s’il·luminaran per deixar entreveure els milers de regals que ja s’estan preparant a l’interior del recinte.

 

Tot i que els Reis no hi seran, entre música i balls, els treballadors de ses majestats convidaran els nens i nenes de Sant Andreu a entrar d’amagats al recinte. Després d’endinsar-se en les enormes piles de cartes antigues que flanquegen l’entrada secreta, els més petits podran comprovar com els ajudants dels reis s’afanyen per classificar tota la correspondència a la seva particular oficina de correus.

A través del finestral de colors, els visitants podran descobrir les sorpreses que s’amaguen entre les muntanyes de paquets del magatzem de regals on els follets enllesteixen els encàrrecs per a totes les cases durant les nits prèvies a l’esperat cinc de gener.

Fotografia | Gunnar Knechtel

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt