El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’ultra que va arrencar el llaç groc torna a la presó

Societat

Un dels dos joves que la setmana passada va arrencar el llaç groc que penja del balcó de l’Ajuntament de Sant Andreu, Raúl Macià, tornarà a ingressar a la presó de Lledoners. De fet, en aquest temps que ha estat de tercer grau penitenciari el condemnat no només ha arrencat el llaç andreuenc, sinó que dies abans va agredir a set persones que havien penjat una estelada a Manresa.

 

Tal com ha avançat Nació Digital, Macià compleix una pena de presó de set anys per robatori amb arma de foc i dos més per tràfic de drogues. Si més no, en aquestes darreres setmanes l’ultra ha pogut gaudir per tercera vegada al llarg de la seva condemna del tercer grau penitenciari. Una etapa de llibertat que ha aprofitat per dur a terme nous atacs contra símbols sobiranistes.

De fet, en els dos anteriors tercers graus, el condemnat ja va dur a terme accions similars. La primera vegada va arrencar un rètol que tipificava a Sallent com a “Municipi per la Independència” i la segona va intentar boicotejar la Marxa de torxes per la independència de la seva població, Balsareny.

Si bé totes dues accions li van comportar la suspensió del tercer grau penitenciari, en aquesta darrera ocasió la suspensió ha trigat gairebé un mes. Mentre que les agressions que va protagonitzar a Manresa van ser el 30 de juliol, no ha sigut fins aquest dimecres que ha tornat a ingressar a Lledoners.

Tags:

1 Comentari

  1. Entonces, si ha perdido en varias ocasiones su status presidiario, por decirlo así, o si ha perdido el tercer grado que tenía por retirar símbolos independentistas, estamos hablando de un preso político, ¿no es así?

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt