El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Seismes, la festa oberta de la Fabra i Coats inspirada en la platja

Cultura

Amb l’objectiu de sumar més esdeveniments a la Festa Major, enguany la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació ha traslladat la cinquena edició del Seismes a la setmana gran del nucli urbà. La festa tindrà lloc el proper 27 de novembre i serà oberta i gratuïta no només pels artistes i col·lectius residents al recinte fabril, sinó per a tots els públics. El tarannà d’aquest 2021: les ‘Pervivències a la platja’, un fil temàtic que traslladarà als assistents del fred de les acaballes de la tardor al que, per a molts, són els millors mesos de l’any.

 

En aquesta edició de Seismes participaran més de 40 creadors provinents de diferents disciplines: des de les arts visuals, fins a la música, passant per les arts escèniques, l’audiovisual, les performances i el moviment. La cita servirà per posar en joc el talent dels creadors i mostrar al públic els vincles que s’han generat entre els artistes i els diferents col·lectius residents a la Fàbrica. Per a l’ocasió, els residents deixaran de banda els seus projectes personals i s’uniran en diversos grups per generar projectes específics per aquesta festa col·lectiva.

Des de les 18 hores fins a les 23 hores, l’assistent podrà trobar al vestíbul, al porxo i a la sala polivalent des de la instal·lació sonora d’Aalbers, fins a la projecció de vídeo Fora de servei per ensorrament, passant per tota la música, els visuals en directe, les performances i el teatre de varietats que ja hi ha programat. Per la seva banda, les artistes de Mater Art Community hauran enllestit totes les intervencions en l’espai escenogràfic de la festa, com també l’espai per a infants. Ràdio Whisky Bar radiarà tota la festa i farà entrevistes a alguns residents.

Seismes 2021 és un projecte coorganitzat entre l’equip de Fabra i Coats – Fàbrica de Creació amb les residents de la fàbrica de creació, l’escenografia de Sergi Cerdan i coordinat des de The Good Good.

Fotografia | Seismes 2019 // Fabra i Coats – Fàbrica de Creació

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt