El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Torna el cinema a la fresca al Canòdrom

Cultura

Estiu és sinònim a cinema a la fresca i, en el cas de Sant Andreu, de vespres en família o amb amics a les grades del Canòdrom. Enguany l’Ajuntament de Sant Andreu torna a oferir una cartellera carregada de clàssics i novetats del gènere de la ciència-ficció “amb perspectiva de gènere”, especifiquen. Quatre films amb entrada gratuïta i en versió original subtitulada que faran reflexionar a l’espectador sobre els límits de la creativitat i la ciència en el camp de les tecnologies.

 

La primera pel·lícula que els veïns van poder gaudir va ser ‘High Life’, emesa aquest darrer divendres. En cas que el lector no s’hagi pogut assabentar abans del passi, no passa res, perquè el proper 30 de juliol podrà gaudir, a partir de les 21.45 hores, de ‘The Congress‘, on Robin Wright es veu obligada a signar un contracte per problemes econòmics, segons el qual, els estudis de cinema faran una còpia d’ella i la podran utilitzar com vulguin. L’actriu tornarà a escena com a convidada a un congrés, en un món que ha canviat completament.

Ja divendres 6 d’agost serà el torn de ‘The Arrival‘ (21.45 hores). Un film que versa sobre l’arribada de naus extraterrestres a la terra i com els alts comandaments militars demanen ajuda a una lingüista per intentar esbrinar si els alienígenes ens suposaran una amenaça. A poc a poc, aprendran a comunicar-se amb els estranys invasors i trobaran la veritable raó de la visita extraterrestre.

La darrera projecció de l’estiu al Canòdrom serà la ‘Isla de perros‘ el vespre del 13 d’agost (també a les 21.54 hores). Una animació stop-motion del sis vegades nominat a l’Òscar, Wes Anderson, amb una història situada a Megasaki, una ciutat d’un Japó futurista envaïda per una greu epidèmia canina. L’alcalde exilia a tots els gossos a una illa plena de deixalles. Però ni Atari Kobayashi ni els gossos es quedaran de braços plegats.

Per últim, recordar que les sessions es desenvoluparan amb mesures de prevenció per la covid-19 (com la prohibició de menjar i beure) i l’aforament estarà limitat. Per aquest motiu, cal inscriure’s prèviament.

Fotografia | Districte de Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt