El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sorteig d’entrades per veure ‘Sota Teràpia’, la comèdia de Clip Teatres

Cultura

Clip Teatres portarà al Centre Cívic de Sant Andreu el proper cap de setmana de febrer la seva nova comèdia: ‘Sota Teràpia’, de Matias del Federico. Amb l’objectiu que no et perdis l’estrena, L’Exprés de Sant Andreu et vol convidar per anar completament de franc amb qui tu desitgis a la funció de dissabte 29 de febrer a les 19:45 hores. Què has de fer? Fer click a ‘M’agrada’ a la nostra pàgina de Facebook i compartir la publicació del sorteig al teu mur. Tens temps fins al divendres 28 a les 12 hores del migdia!

 

Tal com ha explicat a aquest mitjà de comunicació la directora de l’obra, Myrna Cambra, la peça ja va tenir un “èxit incontestable” fa dues temporades quan es va presentar al Club Capitol de Barcelona. Un ‘boom’ que ara volen traslladar a la sala andreuenca per fer petar de riure al públic. Quin és el fil conductor? Una teràpia de parella grupal, on la psicòloga decideix no presentar-se i l’únic que fa és deixar-los un sobre amb tota una sèrie de consignes.

“Aquestes consignes faran que cada una de les tres parelles expliqui els seus problemes i que les altres entrin a opinar-ne; qüestions que esdevindran molt quotidianes, però que no per això deixen de ser fortes”, avança Cambra. Tot plegat, amb la intenció de fer reflexionar a l’espectador mitjançant grans dosis d’humor. “Al final cada parella té el seu punt de vista, ja que una és d’uns joves que acaben de començar i porten molt poc temps, l’altra ja acumula vint anys junts i els altres són molt més grans”, afegeix la directora.

Per últim, posar de relleu el més encisador de l’espectacle: una comèdia d’1 hora i 45 minuts que pràcticament no deixarà respirar al públic, ja que els personatges estaran permanentment sobre l’escenari, sense efectes especials sonors ni lumínics. Pura quotidianitat real vestida d’humor.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt