El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un faristol recordarà les 11 víctimes dels bombardejos feixistes

Societat

Sant Andreu de Palomar ha homenatjat aquest diumenge als 11 andreuencs que van ser víctimes dels bombardejos feixistes de l’11 de gener de 1938. L’acte ha estat organitzat pel Centre d’Estudis Ignasi Iglesias en el marc de la quarta edició de la Primavera Republicana. La jornada també ha volgut ser un record als homes i les dones de Sant Andreu que van fer possible la Segona República.

Banner Ajuntament 300x250
 

Durant l’acte, s’ha instal·lat un faristol commemoratiu en record de les 11 víctimes en el mateix indret on es van produir els bombardejos, a la cruïlla del carrer de les Monges amb la Rambla de Fabra i Puig. La Primavera Republicana, organitzada pel consistori, és un cicle cultural i de reflexió que inclou concerts, obres de teatre, cicles de cinema i debat i esdeveniments esportius per celebrar els valors del republicanisme a l’entorn del 14 d’abril.

Fotografia | Presentació del faristol / AJUNTAMENT DE BARCELONA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt