El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La ressaca copera torna a passar factura

Esports

Després d’eliminar al Barça B a la Copa de Catalunya, la UE Sant Andreu ha tornat a ensopegar al campionat domèstic. El rival: l’altre semifinalista coper, el FC Vilafranca. Un conjunt davant del qual els locals es podrien haver emportat la victòria si la reacció no hauria arribat tan tard. Resultat? 1 a 2 i la pèrdua d’uns punts vitals.

Banner Ajuntament 300x250
 

En aquest sentit, val a dir que des de la primera part el Sant Andreu no s’ha acabat de trobar dins el camp. La prova del cotó ha arribat al primer minut de partit, quan una pèrdua compromesa en el mig del camp ha estat a punt de ser transformada per Oribe. De fet, aquestes pèrdues han estat reiterades en el primer tram del partit, fet que ha aprofitat el Vilafranca per generar un perill incessant sobre la porteria de Segovia.

Després de molt insistir, finalment ha arribat el 0 a 1 gràcies a una jugada ben trenada dels visitants. Si bé el porter andreuenc ha aconseguit aturar el primer xut, el refús ha anat directe a botes rivals, les quals han acabat obrint el marcador en el 19′. Tot i el cop, el Sant Andreu s’ha aixecat i als pocs minuts una magnífica jugada de Josu per la banda dreta ha encarrilat la pilota al cap d’Elhadji. Aquest, però, no ha tingut fortuna a l’hora de col·locar l’esfèric entre els tres pals i la rematada ha sortit desviada.

Tot i el contracop, el Vilafranca tampoc s’ha tancat enrere i ha anat a buscar el segon gol. Un nou xut d’Oribe ha fet volar a Segovia, qui ha desviat la pilota a mà canviada. Si bé en el període final els quadribarrats han buscat l’empat abans d’anar als vestidors, només hi ha hagut temps per una centrada que Josu ha rematat al travesser.

Per alegria dels locals, el guió a la segona meitat ha canviat i el Sant Andreu ha començat a dominar el partit. Un bon inici, però, que ha durat fins a la jugada de la polèmica. Mentre els andreuencs han demanat una falta, l’àrbitre ha deixat seguir el joc i Gestí ha aprofitat per anotar el segon mitjançant un xut creuat impossible pel meta.

Cal posar de relleu que la polèmica decisió del col·legiat Juanma Martin no ha sigut la primera que ha posat contra les cordes als locals. Al llarg de tota la segona part la tripleta arbitral ha permès el joc dur fins al punt d’obviar dos possibles penals a favor de l’equip de la senyera.

Ja en la recta final del matx, l’entrada de Kuku i Ferran ha aportat mobilitat i joc ofensiu a tot l’equip, aconseguint el premi al 85′. Al segon pal Elhadji ha acabat rematant un primer xut de Josu, fet que ha esperonat a les de Mikel Azparren a buscar el segon. De fet, la bocanada d’optimisme els ha fet bolcar-se sobre la porteria de Miguel Ramos fins al punt que en el temps de descompte han arribat a tenir tres rematades. Si més no, cap d’elles ha arribat a perforar la xarxa de l’equip rival.

Finalment, el marcador ha fet justícia a un Vilafranca amb més ofici. Ara amb la nova derrota la UE Sant Andreu s’allunyarà encara més de les posicions de playoff d’ascens. Tocarà seguir lluitant.

Fotografia | UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt