El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Despertar del somni

Esports

La UE Sant Andreu ha despertat del somni d’aspiracions al playoff i s’haurà d’esperar a la temporada vinent. Amb el cinquè lloc assegurat, s’ha quedat a una plaça d’assolir l’objectiu de l’any. La victòria d’avui davant el Martinenc FC per 0 a 2 ha resultat estèril, ja que l’Horta no ha fallat al camp de l’Europa i ha sumat els tres punts que li donen l’accés matemàtic al playoff.

 

El partit no podia començar millor pels quadribarrats, amb un gol al minut 4 d’Óscar amb un xut llunyà que ha perforat les xarxes d’Uri. Els visitants volien sentenciar ràpidament el partit, però dos xuts de Ferran no han trobat porteria i han sortit fregant la fusta. També ho han intentat sense fortuna Felipe Sa i de nou Óscar, però el porter local ha estat atent i ha deixat el partit viu fins al minut 30. Josu ha aprofitat el refús del porter després d’una rematada de Ton Alcover per incrementar l’avantatge al marcador 0 a 2. Edgar Tejada ha estat l’home amb més perill del Martinenc, amb dues rematades desviades. Amb aquest resultat els dos equips s’han encaminat cap als vestidors.

El segon període ha estat marcat per la calma i les aproximacions per part dels dos conjunts han estat escasses. Tot i això, Uri ha evitat que la golejada fos més dolorosa amb intervencions que salvaven al seu equip. En el temps afegit, Llamas ha posat el 0-3 en el lluminós per tancar un partit ben plantejat pel conjunt de Mikel Azparren.

En finalitzar el matx, els jugadors s’han dirigit cap als aficionats andreuencs per donar-los les gràcies per tot el suport que han tingut durant cada jornada aquesta temporada. De fet, la victòria de l’Horta ha arribat fins al camp del Martinenc i ha estat en aquell moment quan els jugadors i aficionats han sabut que el somni ja era impossible d’assolir.

El proper diumenge 19 de maig el Sant Andreu s’enfrontarà al Figueres en el Narcís Sala en l’últim partit del campionat lliguer, per tancar una temporada en què la UE Sant Andreu ha anat de menys a més i ha estat a punt d’aconseguir el que semblava descartat al tram mitjà de la competició.

Fotografia | Judit Andreu – UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt