El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Acomiadament amb derrota

Esports

La UE Sant Andreu s’ha acomiadat del campionat lliguer amb una derrota contra el Figueres al Narcís Sala (0 a 1). Amb aquest resultat, els andreuencs acaben la temporada amb 71 punts i a una sola plaça de la promoció d’ascens. Del somni, però, ja van haver de despertar la setmana passada.

 

La primera ocasió del partit ha estat pel Figueres, amb un xut perfectament blocat per Iván, avui porter titular. Al minut 13 ha arribat la primera aproximació dels de Mikel Azparren. Carlos ha fet una jugada individual per la banda dreta i la centrada ha anat a parar a peus de Guillem, però la rematada ha estat blocada per un defensa. A partir d’aquest moment, el domini del Sant Andreu s’ha fet notar en el camp i Ton Alcover i Juanan han pogut inaugurar el marcador, però els ha faltat punteria.

Durant el període de descans, s’ha homenatjat als jugadors que fa cinquanta anys van portar al club de la senyera a Segona Divisió A. El Narcís Sala s’ha posat de peu i ha ovacionat amb contundència el simbòlic esdeveniment.

D’aquesta manera ha començat la segona part, amb una bona reacció d’Aroca després d’una rematada de Guillem. Just a l’hora de partit, Ritxi ha posat el 0 a 1 al lluminós amb un contracop molt ben trenat culminat per banda dreta. Els quadribarrats ho han seguit intentant amb insistència, amb ocasions per part de Juanan i Alcover. L’encert del porter i la bona dinàmica defensiva han evitat que el duel s’igualés. A falta de deu minuts per final, un gol de Kuku ha estat anul·lat per fora de joc.

Així doncs, els de Mikel Azparren no han estat capaços d’assolir l’objectiu primordial de la temporada, fer-se un lloc a les places que donen accés al playoff de promoció d’ascens a Segona Divisió B. Encara i així, s’han quedat a molt poc d’aconseguir-ho i els punts aconseguits no han estat dolents, tot al contrari. En anys anteriors, equips amb menys de 70 punts han quedat entre els quatre millors classificats, però la regularitat dels equips de dalt de la taula aquest any ha frustrat els somnis de la UE Sant Andreu.

Fotografia | UE Sant Andreu – Judit Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt