El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Derbi en taules i un playoff que s’allunya

Esports

Final agredolç. La UE Sant Andreu i el CE Europa han empatat (0 a 0) per vuitena vegada consecutiva. El fet que el Narcís Sala presentés una de les millors entrades de la temporada no ha servit per superar els escapulats. Tot i això, el conjunt quadribarrat ha tret pit de victòria i ha ofert la Copa Catalunya conquerida el passat dimecres.

 

La primera part no ha tingut un dominador clar; amb poques aproximacions de perill per part dels dos equips. Al minut 11 de joc, Noguera ha perforat les xarxes a la sortida d’un córner, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc. També ho ha intentat Guerrero amb un xut que no ha trobat porteria.

El guió de la segona part ha estat completament diferent. Els de Mikel Azparren s’han bolcat a la porteria dels graciencs, que esperaven darrere per sortir al contracop. Al minut 53 ha arribat l’ocasió més clara del partit, quan Kuku s’ha trobat amb el travesser després d’una gran rematada de tisora.

Cal destacar la gran aportació defensiva de l’equip visitant, que li ha estalviat molta feina al seu porter. Quan semblava que el Narcís Sala anava a cridar gol, sempre apareixia un defensor en última instància per blocar qualsevol rematada perillosa. Al minut 70 l’Europa podria haver inaugurat el marcador en un contracop veloç, però Llamas ho ha evitat quan Segovia ja estava pràcticament batut.

Un altre protagonista ha estat el col·legiat Alejandro Carrillo, permetent un joc amb molt contacte i fent els ulls grossos en moltes accions. Les més destacades: dues dins l’àrea de l’Europa, unes mans i una travada a Óscar que ha decidit no xiular. Tot i això, els andreuencs no han abaixat la guàrdia i ho han seguit intentant fins al final, però sense fortuna.

Després de la victòria hortenca davant el Castelldefels, el Sant Andreu es queda a 5 punts de la quarta posició a falta de dues jornades per acabar el campionat. Així doncs, els quadribarrats estan obligats a guanyar els dos duels i esperar el miracle.

Fotografia | Judit Andreu – UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt