El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Zamorano, Carrasco i Campabadal, del CN Sant Andreu als Jocs Olímpics

Esports

Tripleta andreuenca. Les nedadores del CN Sant Andreu, África Zamorano, Emma Carrasco i Ainhoa Campabadal han aconseguit el bitllet per a participar en els Jocs Olímpics de París 2024. Un esdeveniment en el qual Zamorano es presenta com la més veterana del grup, ja que l’esportista també va participar en els dos darrers Jocs Olímpics. Per contra, la nedadora Jessica Vall s’ha quedat a només dues centèsimes d’aconseguir la plaça.

 

L’Open de Palma ha servit perquè Zamorano s’assegurés el seu tercer bitllet per a uns Jocs. Una competició en la qual pugnarà per les medalles en la modalitat dels 200 metres esquena, després d’aconseguir la mínima (2:09.75) i deixar fora a la tercera aspirant a París, la mallorquina Estrella Llum. En tot cas, val a dir que a Palma de Mallorca l’andreuenca no ha aconseguit superar la marca establerta per la valenciana Carmen Weiler, qui es presenta com la favorita de l’equip espanyol.

Pel que fa a Emma Carrasco, la nedadora del CNSA es presenta als seus primers Jocs en els quals competirà en dues modalitats: els 200 metres estils i els 400 metres estils. En el seu cas, destaca el fet que repetirà l’experiència que va viure el seu pare, Jordi Carrasco, als Jocs de Sidney 2000, qui també va participar en la prova dels 200 metres estils.

Respecte a Ainhoa Campabadal, la nedadora del CNSA i natural de Caldes de Montbui, competirà en els relleus 4 x 200 metres dels lliures femenins, en un equip que acabaran d’integrar María Daza, Alba Herrero i Paula Juste.

Per contra, Jessica Vall no podrà repetir l’experiència olímpica de les dues darreres edicions. Vall s’ha quedat a dues centèsimes d’aconseguir la mínima per a París en la modalitat de 200 metres braça (2:23.93 i 2:23.91) després d’anar de menys a més en la prova celebrada al campionat de Palma.

Fotografia | Àfrica Zamorano competirà en els seus 3r Jocs Olímpics // RFEN – CNSA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt