El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Ajuntament soterrarà el cablejat del carrer de Castellbell

Societat

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat la seva intenció de soterrar els cables que travessen i ressegueixen el carrer de Castellbell. Tal com ha confirmat el consistori, aquest eix central del Casc Antic de Sant Andreu de Palomar forma part dels 56 carrers escollits per reordenar al llarg dels tres anys vinents. De fet, en total s’invertiran 10,5 milions d’euros a tota la ciutat per a soterrar línies elèctriques i retirar pals de suport de cablejat elèctric o de telecomunicacions de les voreres.

 

La intervenció s’emmarca en el del Pla Endreça que ha posat en marxa el govern municipal de l’alcalde Jaume Collboni. Una actuació que suposarà soterrar les línies elèctriques i retirar els pals de fusta de les voreres. Tot plegat, per millorar “notablement la qualitat de l’espai públic, tant per a l’endreça com per a l’accessibilitat, perquè s’eliminen obstacles per als vianants”.

“A Barcelona, més del 34% dels desplaçaments es fan a peu i, per tant, és clau mantenir les voreres lliures d’obstacles”, sostenen des de l’administració local. Pel que fa a la resta del Districte de Sant Andreu, també s’actuarà als carrers de Josep Finestres, Salvador Riera, les Acàcies, Tucumán –Ferran Junoy, d’Hondures, de Las Navas de Tolosa i del Tossal.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt