El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tema

gastronomia

Oüzö, creativitat local amb ambientació industrial

Tastets

Continua llegint

Bar de La Lira, tapeig al carrer de Coroleu

Tastets

Continua llegint

Torna la Ruta de les Tapes més famosa de Sant Andreu

Economia
Atrapa la tapa / DGM

5a edició amb l’èxit pràcticament assegurat. Aquest dimarts s’ha presentat al Centre Cívic del Bon Pastor la nova ruta d’Atrapa la Tapa, que al llarg d’aquests quatre propers mesos es posarà en marxa a desenes de bars i restaurants del Districte de Sant Andreu. L’objectiu? “Que la gent surti, gaudeixi i es trobi el més a prop possible de casa”, ha assenyalat el president de L’Eix Comercial de Sant Andreu, Pròsper Puig.

Continua llegint

El ‘TOP 5’ de les millors pizzeries a Sant Andreu

Societat
Pizza

Massa fina, massa clàssica; amb olives, sense pinya; amb mozzarella, sense salses… La pizza probablement és un dels plats que més ingredients permeti sobre la seva base. Existeixen infinites possibilitats per crear la que més pugui agradar al seu devorador. Si més no, per tal d’embrutar-se les mans només en el moment de tenir-la ja cuita al davant, L’Exprés de Sant Andreu ha elaborat el ‘TOP 5’ de les millors pizzeries del districte d’acord amb les puntuacions de TripAdvisor:

Continua llegint

Shakira i Piqué estudien obrir un restaurant a Sant Andreu

Societat

Els diners que mou el futbol i la música aterren a Sant Andreu. O com a mínim, part d’ells. Tal com ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu, la cantant Shakira i el futbolista del Barça, Gerard Piqué, s’han fixat en una casa senyorial del carrer Gran de Sant Andreu per instal·lar un restaurant i així diversificar les seves inversions econòmiques.

Continua llegint

Torna la Ruta de la Tapa a Sant Andreu

Societat
Ruta de la tapa Sant Andreu / David García Mateu

A partir del proper 11 de maig, els dijous no tindran res a envejar als diumenges. A falta de vermut, bones són unes tapes, i en la IV edició d’Atrapa la Tapa, els restauradors han multiplicat la seva oferta gastronòmica. Broqueta d’encenalls de bacallà amb mussolina d’all i ceba caramel·litzada, xistorra fregida amb havarti fos sobre una torradeta, senglar estofat amb la seva salsa… i així fins a comptar 88 tapes de temporada diferents.

Continua llegint

Vés a dalt