El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Pizza

El ‘TOP 5’ de les millors pizzeries a Sant Andreu

Societat

Massa fina, massa clàssica; amb olives, sense pinya; amb mozzarella, sense salses… La pizza probablement és un dels plats que més ingredients permeti sobre la seva base. Existeixen infinites possibilitats per crear la que més pugui agradar al seu devorador. Si més no, per tal d’embrutar-se les mans només en el moment de tenir-la ja cuita al davant, L’Exprés de Sant Andreu ha elaborat el ‘TOP 5’ de les millors pizzeries del districte d’acord amb les puntuacions de TripAdvisor:

Banner Ajuntament 300x250
 

Número 5: Entre les cinc millors pizzeries del districte, alguna havia de plantar la bandera d’Itàlia al cor de Sant Andreu de Palomar. Aquest és el restaurant ‘Fidenza‘, que entre altres plats de la seva destacada carta, les pizzes ocupen un espai preferent. Fetes artesanalment i al punt just de cocció, suposen una aposta segura per passar una bona vetllada en parella o amb amics al carrer Gran.

Número 4: Situada a l’entrada de Sant Andreu de Palomar, a la carretera de Ribes, la ‘Pizzeria Il Malandrino‘ rep aplaudiments gairebé cada nit per part dels seus comensals. La combinació del tracte familiar en un ambient modern, acaba per generar el millor caliu per poder deleitar-se amb el formatge fos, la base cuita i tot allò que se li vulgui afegir.

Número 3: La cuina italiana no ha de ser només una especialitat dels llatins. En aquest sentit, a les portes de la Trinitat Vella el local ‘Medina‘ elabora unes pizzes dignes d’estar entre les més destacades del Districte, segons els comensals que l’han visitat i han dit la seva al portal web. Entre totes les seves qualitats, els clients destaquen la relació qualitat-preu. Ítem que, afegit al bon tracte del servei, fan que la seva cuina mereixi situar-se en el tercer esglaó del podi.

La varietat d'ingredients que se li pot afegir a una pizza la converteix en màgica / ARXIU
La varietat d’ingredients que se li pot afegir a una pizza la converteix en màgica / ARXIU

Número 2: Com no podia ser d’una altra manera, ‘Il Dumo & La Mole‘ torna a entrar en el ‘TOP 5’ dels millors restaurants de Sant Andreu i aquest cop aconsegueix pujar al podi de la seva especialitat al districte. Poca cosa més es pot afegir de l’establiment de la plaça Mossèn Clapés, el qual nou de cada deu persones que l’han visitat el consideren o ‘molt bo’, o ‘excel·lent’. De fet, molts no dubten a l’hora de titllar de “sensacionals” les seves pizzes.

Número 1: Si bé les anteriors pizzeries són dignes d’aparèixer en qualsevol guia de l’especialitat, hi ha una que vindria a ser l’Estrella Michelin del món de les masses, el producte i la cocció. Situada al carrer d’Olesa, el nom de l’establiment ja ho diu tot. La ‘Superpizza‘ és el local de plaer dels amants d’aquest plat. Al cap i a la fi, el gruix dels seus comensals no la titllen de bona o molt bona… sinó que el 85% el consideren ‘excel·lent’. Un pecat a visitar segur.

Tags:

3 Comentaris

  1. El becario que ha “escrito” este articulo no tiene ni puta idea de las pizzerias de Sant andreu, es mas, dudo que sea o resida en Sant Andreu. Vergonya!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt