El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Les càmeres de seguretat van captar com l'home actuava en els seus assalts / MOSSOS D'ESQUADRA

Història d’un atracador a mà armada

Societat

Final d’esperar: ingrés a presó (provisional). La seva història, però, gairebé podria tractar-se d’un guió de cinema. Després de dur a terme set atracaments a cinc establiments a mà armada, l’home de 38 anys podria haver fugit amb els 27.437 euros que havia arribat a recaptar. Si més no, els Mossos d’Esquadra finalment l’han pogut detenir el passat 21 de març i el jutge l’ha enviat a la presó aquest darrer dissabte.

 

Com duia a terme les seves actuacions? Amb violència i intimidació. Des de l’octubre de 2016, l’autor havia assaltat cinc establiments comercials de Barcelona, entre els quals es trobava la benzinera situada en la confluència de Meridiana amb Felip II de la Sagrera. Si més no, no va ser fins al seu darrer atracament a punta de pistola a una farmàcia del Clot que el cos policial l’ha pogut identificar.

Al cap i a la fi, el seu modus operandi sempre ha sigut el mateix: actuava sol i exhibia sempre una pistola platejada molt característica amb què amenaçava a les víctimes per obtenir el botí, asseguren els Mossos d’Esquadra. Després, a l’hora de fugir, marxava sempre a peu i després es dirigia cap a una parada de metro. En total, va aconseguir acumular 27.437 euros fruit de les seves actuacions.

De fet, ha sigutgràcies a la característica arma de foc que els investigadors l’han pogut identificar. Les imatges de les càmeres de seguretat dels negocis van captar perfectament el seu color platejat. Un ítem que ha servit com a prova perquè el magistrat determinés el seu ingrés provisional a presó el passat 24 de març.

Fotografia | Les càmeres de seguretat van captar com l’home actuava en els seus assalts / MOSSOS D’ESQUADRA

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt