El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Raki Islam i la treballadora a la porta de Moda Low Cost

Moda Low Cost: roba a meitat de preu i amb un somriure

Contingut patrocinat

Pagar 7,99 euros per una picardia que en altres llocs no baixa dels 20 euros; invertir 13,99 euros en un pantaló colombià (tipus push-up) que és impossible trobar per menys de 40 euros; o bé desembutxacar 10,99 euros en uns texans que en una altra botiga costen 20 euros és tota una satisfacció. Més, sabent que és exactament el mateix model. Trobar aquests preus és possible a Moda Low Cost (al carrer Gran de Sant Andreu, cantonada amb Joan Torras).

 

“Tenim els preus més baixos de Sant Andreu”, afirma a L’Exprés de Sant Andreu Raki Islam, propietari de la botiga. La va obrir ara fa just dos anys, continuant un model que ell mateix havia començat amb èxit a l’Hospitalet de Llobregat cinc anys enrere. “L’objectiu des d’un principi era oferir moda a baix preu, sabia que això atreuria la clientela”, explica l’emprenedor, que al mateix temps tracta amb els clients juntament amb els treballadors de la botiga.

Però, com és possible que tinguin aquests preus? Doncs tot s’explica perquè els productes venen directament de les fàbriques. Raki Islam és originari de Bangladesh, un dels principals productors tèxtils del món. Ell té acords amb els fabricants: “Als paisans ens ho venen més barat. Poden ser peces de roba que fabriquen per a grans marques de moda, però ens ho venen com a marca blanca per molt menys”, argumenta el botiguer.

La majoria de l’oferta de Moda Low Cost és per a dona, que també són la majoria de la seva clientela. Tenen roba de tota mena, però Raki Islam està orgullós de la seva oferta en llenceria (tenen 100 models de sostenidors i més de 70 calces), però, sobretot, les picardies: “No tothom la té així d’exposada a peu de carrer”, reconeix, somrient. Li agrada cridar l’atenció amb aquestes peces de roba sexy, posant fins i tot un maniquí de cara al carrer Gran. I li funciona: la picardia a 7,99 euros és un èxit de vendes.

A més, tenen alguns productes per a homes, com calçotets, mitjons, pijames, xandalls o carteres. Pel que fa a les edats, tenen productes per a adults, gent gran i roba infantil. També tenen talles grans que no es poden trobar en altres llocs.

A la planta baixa de la botiga tenen exposada una part dels productes, però a a la vegada tenen moltes més peces de roba en un primer pis, i que ensenyen quan algú busca alguna peça que poden trobar allà. Per aquest motiu, si algú no troba el que busca, els animen a preguntar perquè el que hi ha visible és només la punta de l’iceberg. En total, tenen gairebé 1.000 productes.

Interior de la botiga
La planta baixa és la punta de l’iceberg dels 1.000 productes que tenen // JJS

De fet, la seva oferta es complementa amb els productes que tenen a la botiga online de Moda Low Cost, on es poden trobar productes que no solen estar exposats i més enfocats a noies joves, com ara vestits de festa. Els productes que hi ha a la botiga online es poden recollir en botiga i pagar-ho en botiga, o també fan enviament a tot Espanya amb pagament online. També es dona el cas de gent que consulta els productes a la web i després els van a visitar en persona per provar com els queden.

Però l’èxit de la botiga no rau només en els preus. També en el magnífic tracte que donen. Sempre amb un somriure, l’atenció és molt propera, i ho demostren les opinions de Google Maps, on tenen 4,8 estrelles sobre 5. “Sempre intentem ajudar en tot el que podem, preguntant què necessiten, i com que són recurrents, preguntem com els ha anat la compra anterior per escoltar si el producte els ha agradat o si hi ha hagut algun problema”, explica el propietari de la botiga. D’aquesta manera, garanteixen que tot i tenir preus baixos, els productes que venen també tinguin bona qualitat.

Per premiar la fidelitat dels clients, afegeixen avantatges encara més grans per als clients habituals. Amb la targeta fidelitat, cada 8 compres superiors a 15€ els regalen 15€ per gastar, sense import mínim. A això se suma que a la majoria de compres hi afegeixen algun petit regal, com pot ser una tovallola. Per contra, tot i que a vegades fan alguna promoció puntual no fan rebaixes: “Preferim donar els preus més baixos possibles durant tot l’any, i així si vens sabràs que tens el preu més ajustat que puguis trobar”, argumenta Raki Islam, satisfet de poder apropar als andreuencs el millor preu en roba que puguin trobar.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt