El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Lírica pel Poble estarà dedicada a les víctimes de la violència masclista

Cultura

L’esdeveniment benèfic que organitza La Lírica de Sant Andreu, La Lírica pel Poble, ja ha començat el compte enrere per sorprendre un any més al públic. Enguany, la quarta edició que se celebrarà dissabte 13 d’abril a les 17.30 hores al Casal Catòlic, recaptarà diners per a Hèlia, l’associació que ofereix suport a les dones que pateixen violència masclista.

 

La gala comptarà amb col·laboracions de primer nivell i, com és habitual, del cor de La Lírica de Sant Andreu. Tot plegat, per sensibilitzar sobre el procés que han de superar les dones que són víctimes de la violència masclista i quin és el camí que han de seguir fins a la seva recuperació. Un fil conductor que, a la vegada, compartirà l’objectiu de denunciar el patriarcat. Per aquesta raó, la direcció de la gala no podia recaure en ningú altre que no fossin el trio que representen Marina Campamar, Cristina Mantolan i Anna Massiques. A més, la direcció musical anirà a càrrec de Laia Mantolan.

Les entrades per assistir a l’espectacle ja estan a la venda a través dels canals virtuals. En aquest cas, l’entrada general funciona a través del sistema de taquilla inversa, pel que cada assistent pot oferir la seva voluntat (el mínim que permet el sistema són 5 euros). En cas de voler comprar l’entrada el mateix dia de la funció, també es pot pagar a taquilla en efectiu. Pel últim, en cas de no poder assistir a la gala i voler fer una aportació, La Lírica ha habilitat una Fila Zero. En aquest cas, les donacions s’han de fer per Bizum al 686945155 o directament al número de compte ES87 2100 1110 9702 0005 4608 de la ‘Companyia Lírica de Sant Andreu’, amb l’assumpte ‘A benefici d’Hèlia’.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt