El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Obres al carrer Gran de Sant Andreu / DGM

El Pla Endreça destinarà 13,5 ME al manteniment de carrers

Societat

Fins a 13,5 milions d’euros. Aquesta és la quantitat de diners que destinarà l’Ajuntament de Barcelona, en el marc de Pla Endreça, a Sant Andreu de Palomar. Així ho ha constatat la regidora del Districte, Marta Villanueva, en el darrer Consell de Barri, qui ha avançat algunes de les actuacions previstes en el pla de manteniment integral. Unes obres, però, que resten sense calendari definitiu d’execució.

 

Segons ha explicat Villanueva, en els propers mesos està prevista la pavimentació de la Meridiana i dels carrers de Palomar, Santa Coloma i Torras i Bages (entre Palomar i Santa Coloma). A més, també ha detallat que s’intervindrà en els jardins de la Casa Bloc i s’actualitzarà i reforçarà la senyalització referent als carrils bici actuals i dels entorns escolars.

En la mateixa línia, la regidora ha avançat que el Pla Endreça també contempla actualitzar les voreres de la plaça de la Primavera o les del sector entre Santa Coloma i Meridiana. En paral·lel, està previst renovar tot el clavegueram del carrer de Renart i rehabilitar l’existent del carrer del Segre.

En darrer lloc, i un cop s’executi el soterrament del cablejat aeri del carrer de Castellbell, s’intervindrà sobre les línies que també travessen carrers com Riera de Sant Andreu, la intersecció dels carrers de Cabrera i Bascònia, Jorba, Malats i Cervera. Carrers que, més enllà de veure reduït l’impacte visual que suposen els cables, també guanyaran en espai urbà de qualitat, ja que els pals de fusta seran enretirats.

Fotografia | Arxiu // DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt