El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Font de Can Fabra / DGM

Junts reclama un semàfor d’en Mortadel·lo i Filemó a Can Fabra

Política

El grup municipal de Junts per Sant Andreu – Trias per Barcelona ha registrat un prec amb què insta a la regidora del Districte de Sant Andreu, Marta Villanueva, a instal·lar semàfors amb la gràfica d’en Mortadel·lo i Filemó. En concret, la formació política considera que el lloc més adient seria la cruïlla que queda davant de la biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, pel fet que l’equipament està especialitzat en còmic i novel·la gràfica.

 

La proposta de Junts arriba després que el consistori hagi tret a concurs públic el contracte pel subministrament i la instal·lació de 16 semàfors per a vianants amb les figures dels dos icònics personatges per un valor de 14.080 euros. Mentre que Mortadel·lo lluirà en el color verd, Filemó ho farà en el vermell.

La decisió municipal tracta de ser un homenatge pòstum a l’il·lustrador Francisco Ibáñez, creador de tots dos personatges. Si bé l’equip de Govern de Villanueva haurà de decidir en les properes setmanes si accepta el prec plantejat per Junts, val a dir que d’entrada el consistori només planteja instal·lar aquests semàfors en tres punts de la ciutat: a l’encreuament de la Gran Via amb Bac de Roda (on vivia l’artista), a ronda de Sant Pere amb passeig de Gràcia i davant del Mercat de Sant Antoni.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt