El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El playoff, més a prop

Esports

La UE Sant Andreu s’ha imposat davant el Santfeliuenc FC per 3 a 2 i ha retallat distàncies amb l’Horta, quart classificat de la taula que ha empatat (1a 1) contra l’Hospitalet. Només falten quatre jornades perquè s’enfrontin ambdós equips i aquesta petita distància de 3 punts que té l’Horta pot resultar alterada en qualsevol moment. Per tant, el playoff continua a tocar.

 

El partit ha començat d’una manera plàcida, amb els quadribarrats movent l’esfèric de costat a costat i l’equip visitant tancat esperant la contra. Aquesta ha estat la tònica del primer quart d’hora de joc, fins que al minut 18 Josu ha rematat de cap una centrada de Kuku des de la banda esquerra i ha avançat als andreuencs en el marcador.

Tot i això, poc ha durat l’alegria en el Narcís Sala. No han hagut de passar ni dos minuts perquè Collado empatés el partit amb un xut col·locat després d’un error de la defensa local. A més, l’intercanvi de cops no ha acabat aquí. Ferran s’ha tret de la màniga un xut molt potent que Aragón no ha pogut blocar i Felipe Sa ha aprofitat el refús per enviar la pilota al fons de les xarxes i desfer l’empat.

A les darreries del primer període, l’autor del gol visitant ha perdonat a porteria buida i segons més tard Ferran ha posat el 3-1 al lluminós, després de creuar l’esfèric al pal llarg del porter aprofitant una bona centrada de Llamas. D’altra banda, Kuku i Dani Guerrero han hagut de ser substituïts després d’unes molèsties físiques.

Tot apuntava al fet que el Sant Andreu tindria una segona part tranquil·la, però no ha estat així. El Santfeliuenc ha retallat distàncies en el marcador quan Kevin Diaz a la sortida d’un còrner ha rematat de cap en forma de paràbola i la pilota ha acabat entrant a la porteria de Segovia. A més, Carroza ha hagut d’abandonar el camp provocant el tercer canvi obligat dels locals. Els de Mikel Azparren han intentat sentenciar amb una rematada d’Oscar i un xut de Josu, però Aragón ho ha evitat. A falta de cinc minuts, els visitants s’han llançat a l’atac i han reclamat un penal que el col·legiat Joan Masip no ha considerat.

El proper partit serà diumenge vinent al camp del Vilafranca FC, equip amb el qual el Sant Andreu ha de disputar la final de la Copa Catalunya.

Fotografia | Felipe Sá ha sigut l’encarregat de desfer l’empat / UESA – Judit Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt