El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sant Andreu acollirà un nou ‘hub’ logístic

Economia

Tot i que la major part de les grans empreses decideixen establir els seus centres logístics a la perifèria de la ciutat (Decathlon al Port de Barcelona, Amazon a L’Hospitalet de Llobregat i Mercadona a la Zona Franca), Acciona ha decidit posar en marxa un nou ‘hub’ a tocar de Sant Andreu de Palomar. Tal com ha publicat Expansión, la societat espanyola té la intenció de desenvolupar fins a 56.000 metres quadrats al polígon industrial del Bon Pastor.

Banner Ajuntament 300x250
 

Amb aquesta operació, Acciona pretén construir una superfície superior a cinc camps de futbol per servir a la franja del Besòs des del mateix interior de la ciutat. En total, el projecte constarà de 48 naus modulars, les quals es dissenyaran per acollir activitats logístiques, industrials, d’emmagatzematge i de comerç majorista. Segons el mitjà econòmic, Acciona després llogarà els diferents espais als operadors interessats, els quals podran contractar des d’un únic mòdul de 924 metres quadrats, fins a tot el paquet d’espais.

Cal tenir en compte que el solar on s’aixecarà el nou ‘hub’ està ubicat al carrer de Santander i és propietat d’Acciona des del 2001. Per ara, el projecte està pendent de rebre la corresponent llicència municipal. Si es compleix el calendari previst, a finals del 2020 la instal·lació ja podria estar en marxa. Les seves dimensions superaran als centres logístics de Mercadona i Decathlon i només quedaran per darrere de l’espai que té Amazon al costat de l’aeroport.

Fotografia | ACCIONA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt