El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La UE Sant Andreu torna a ensopegar amb la lliga

Esports

LA UE Sant Andreu continua sense trobar la victòria en Lliga i ja acumula quatre jornades sense aconseguir sumar els tres punts. Un toc de mala fortuna i un UAT d’Horta ben posicionat defensivament han evitat que els quadribarrats guanyessin el partit al Narcís Sala. Resultat final: 1 a 1 i un punt que, tot i sumar, allunya als locals del playoff en el que ha sigut el partit de Festa Major.

 

Els de Mikel Azparren han començat amb una forta pressió a la defensa rival i al minut 3 han avisat amb un córner rematat per Juanma que ha sortit desviat de la porteria. Deu minuts més tard, Juanan també ha pogut avançar als locals en el marcador després d’una bona jugada trenada per part de Ton Alcover i David López, però la pilota no ha acabat entre els tres pals. L’ocasió més clara de la primera part l’ha tingut Josu en rebre una passada d’Elhadji que ha finalitzat amb un xut dins l’àrea refusat per Santaló.

L’equip visitant ha realitzat diverses combinacions tècniques durant aquest període, però sense acabar les jugades. En aquest sentit, al 26′ Genís ha fet una entrada compromesa a Ferran dins l’àrea, però el col·legiat no ha vist penal tot i les protestes dels jugadors i l’afició quadribarrada. Posteriorment, Segovia ha fet una pilotada a camp rival i ha deixat sol a Ferran contra el porter, però un mal control ha fet que Santaló pogués arribar a refusar la pilota amb el puny.

Les ocasions del Sant Andreu han prosseguit amb un xut potentíssim d’Alcover des de fora l’àrea. Si més no, el porter rival ha aturat la canonada després d’una grandíssima estirada. L’única ocasió dels visitants al primer tram del partit ha arribat al minut 40 amb un xut creuat de Nahuel que ha fet volar a Segovia.

Si bé tot apuntava al fet que els andreuencs aconseguirien avançar-se en el lluminós en un moment o altre durant la segona part, al minut 46 ha arribat el gol de l’Horta. Tot i la bona reacció del porter local davant una vaselina, la pilota ha quedat morta dins l’àrea i Girbert ha rematat dins la xarxa en segona instància.

La UE Sant Andreu no s’ha donat per vençuda i ha buscat equilibrar el marcador. Alcover ha estat a punt de fer-ho després d’una falta perfectament executada al minut 51 que s’ha estavellat a la fusta. Posteriorment, Juanan ha fet un xut en forma de paràbola que ha acabat marxant-se per sobre la porteria. També ho han provat des del banderí de córner, amb una rematada que ha acabat als peus de Josu, però ha disparat creuat massa desviat.

Per part del conjunt visitant, Guillem ha intentat ampliar al marcador al minut 58, tot i que s’ha trobat amb un Segovia per enviar la pilota a córner. De fet, ha sigut més tard quan ha arribat el premi tan buscat pels andreuencs. Després d’una perfecta centrada d’Elhadji, Ferran ha acabat rematant de forma molt àgil per aconseguir l’empat (1 a 1).

Tot i això, els quadribarrats no s’han conformat i han anat per la victòria. Felipe Sa ha realitzat una magnífica jugada amb bicicleta inclosa i ha enviat la pilota al travesser. A partir d’aquí, les pulsacions del partit han augmentat i al minut 77 Miguel Ángel Reinoso ha expulsat a Guillem amb vermella directa per una forta entrada a Felipe Sa. Ja en el tram final, els visitants han aconseguit mantenir la igualtat amb pèrdues de temps i exageracions en les caigudes.

Per últim, destacar que la UE Sant Andreu s’enfrontarà dimecres vinent a les 19:30 hores a l’Atlético de Madrid en el Wanda Metropolitano, amb l’objectiu posat en classificar-se a la següent ronda de la Copa del Rei. Si bé és un objectiu dificilíssim amb un resultat que els juga en contra (0 a 1), l’eliminatòria continua ben viva.

Fotografia | EL xut d’Alcover ha anat directe contra la fusta / UESA – JUDIT ANDREU

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt