El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un jove es crema part del cos a Can Fabra

Societat

Ensurt majúscul. Tal com han explicat diversos testimonis a L’Exprés de Sant Andreu, aquest passat divendres un jove va patir cremades de diversa consideració per tot el cos després d’incendiar-se-li la roba que portava. Les mateixes fonts assenyalen que l’afectat havia encès una bengala durant el concert de Rebombori a la plaça de Can Fabra i una espurna va desencadenar l’accident.

 

En aquest sentit, els testimonis també han explicat que el jove portava encara més artefactes pirotècnics a les butxaques, fet que va agreujar les cremades a les cames. De fet, mentre que algunes persones van optar per marxar corrents de l’espai per la por desencadenada, unes altres van intentar ajudar a treure-li la roba a la víctima i el grup de música va aturar l’espectacle. Finalment, el jove va ser traslladat a un centre hospitalari pels equips d’emergències.

Fotografia | Arxiu / Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt