El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Flashmob multitudinària pel Dia de les Persones amb Discapacitat

Societat

Centenars de persones de diferents escoles i entitats de Sant Andreu han participat aquest dilluns a la flashmob que s’ha celebrat a la plaça Orfila amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. En aquesta quarta edició inscrita a la Festa Major la cançó escollida ha sigut ‘Caminem Lluny’ de Doctor Prats.

 

La regidora de Sant Andreu, Laia Ortiz, ha agraït la participació de tots els centres educatius i associacions en l’acte que portava com a lema ‘Sumem capacitats, sumem diversitats’. A més, Ortiz també ha expressat el fet de què totes les persones s’han de reconèixer com a “diverses i capaces”, amb l’objectiu de deixar de banda les estigmatitzacions.

La d’enguany ha sigut la quarta flashmob que se celebra a Sant Andreu amb motiu del Dia Internacional des del 2014. En aquest sentit, una de les entitats que sempre ha volgut estar present en aquesta jornada és Asem Catalunya, qui ha recordat la necessitat de “treballar conjuntament per superar els reptes que constantment se’ns plantegen des de diferents àmbits de la vida ciutadana per assolir l’objectiu desitjat; una societat 100% accessible i 100% inclusiva, en la que totes les persones hi puguin viure, gaudir i participar d’una manera plena i autònoma“.

A l’esdeveniment també s’han reconegut a les entitats // AJUNTAMENT DE BARCELONA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt