El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Imatge de la esvàstica a la persiana del local d'ERC / HÉCTOR MARTÍNEZ

Ataquen la seu d’ERC amb una esvàstica del revés

Política

Aquest dijous al migdia ha aparegut la persiana del Casal Lluís Companys (seu d’ERC a Sant Andreu) amb la pintada d’una esvàstica del revés. Si bé no s’ha localitzat a l’autor o autors de l’atac, la formació ja ha presentat la corresponent denúncia davant dels Mossos d’Esquadra, tal com ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu.

 

En aquest cas, el Districte de Sant Andreu ha actuat amb celeritat i al cap de poques hores ha enviat a la brigada municipal a repintar de color groc la persiana del local d’ERC. El motiu? En tractar-se d’un símbol de l’odi i per tant d’un delicte, l’administració pública es responsabilitza de fer desaparèixer aquests elements de la via pública.

Si més no, aquest no és el primer atac amb pintura que rep la seu republicana de Sant Andreu i tampoc ha sigut l’últim. De fet, aquest divendres mateix la paret del local presentava un ‘Viva Tabarnia nazi’ escrit amb guix. Des de la formació política han preferit no fer cap mena de declaració oficial al respecte.

Fotografia | Imatge de la esvàstica a la persiana del local d’ERC / HÉCTOR MARTÍNEZ

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt