El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’outlet d’El Corte Inglés abaixarà la persiana

Economia

Després que El Corte Inglés pengés el cartell d”en venda’ l’any 2020 als dos centres comercials que presten servei a Sant Andreu (les antigues ‘botigues’ de la Meridiana i el complex de Can Dragó), l’empresa de grans magatzems ja ha començat a ultimar la primera gran venda. Segons ha avançat el portal EjePrime, la immobiliària Cevasa està interessada a comprar els baixos de l’espai ubicat a la Meridiana, malgrat que encara no hi ha res signat.

 

Cal posar de relleu que Cevasa ja posseeix els 1.180 pisos, els aparcaments i les tres torres d’oficines del complex on està ubicat l’outlet. Per tant, l’operació suposaria la incorporació en cartera d’un actiu més per a l’empresa de la família Vaqué. En aquest cas, els baixos del tercer bloc compten amb 4.700 metres quadrats i, més enllà d’allotjar l’outlet, també compta amb el gimnàs VivaGym en règim de lloguer. En aquest darrer cas, els responsables de l’empresa compten amb poder mantenir la seva activitat.

Malgrat el tancament de l’outlet, s’ha de tenir en compte que l’Hipercor continuarà obert i que les persones interessades en productes d’outlet poden seguir dirigint-se a la planta cinc del centre de Can Dragó. Precisament, des que a Can Dragó també es poden trobar primeres marques d’outlet, el centre de la Meridiana progressivament ha perdut rellevància pel públic general. Segons Betevé, la desena de treballadors del centre d’oportunitats seran recol·locats.

El local ubicat a la plaça de la Tolerància de la Meridiana no és el primer espai que El Corte Inglés tanca a Barcelona. Anys enrere ja va vendre i tancar el centre comercial ubicat a Francesc Macià per tal de potenciar el de Maria Cristina. A més, la marca espanyola també ha venut aquest passat 2022 l’edifici del Portal de l’Àngel a la societat conjunta d’Ares i Redevco, la qual invertirà més de 200 milions d’euros en la compra i restauració de l’immoble. Pel que fa al complex de Can Dragó, El Corte Inglés encara no ha trobat comprador.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt