El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un conductor és caçat a 134 km/h per la Meridiana

Societat

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat penalment el conductor d’un turisme que conduïa a 134 km/h per l’avinguda Meridiana, a l’alçada de Sant Andreu, quan el límit de velocitat en aquest tram és de 50 km/h. El cotxe va ser fotografiat pel radar el passat dissabte 18 de maig a les 7 hores del matí, quan entrava a Barcelona.

 

Ara l’infractor s’enfronta a una multa que superarà els 600 euros pel fet de circular a més de 80 km/h i la pèrdua de sis punts del carnet. En aquest cas, com que la policia l’ha denunciat per la via penal, un jutge decidir quina sentència dicta i quina pena afegida li correspon. Tot plegat, perquè circular a 134 km/h en una via limitada a 50 km/h està tipificat com a delicte.

No és el primer cotxe que el mateix radar capta a altes velocitats en aquest mateix punt. A l’abril la Guàrdia Urbana ja va denunciar un conductor per circular a 125 km/h i unes setmanes enrere un altre vehicle va ser detectat a 118 km/h.

Fotografia | Guàrdia Urbana

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt