El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un radar enxampa a un conductor a 125 km/h per la Meridiana

Societat

A plena llum del dia. Aquest dijous 25 d’abril un conductor ha fet saltar un dels radars de la Meridiana mentre circulava amb el seu vehicle a 125 km/h. Els fets van tenir lloc a l’alçada del passeig de Santa Coloma de Sant Andreu, quan el conductor entrava a la ciutat cap a les 13 hores del migdia. Cal recordar que, en aquest punt, la velocitat està limitada a 50 km/h.

Banner Ajuntament 300x250
 

Tal com ha comunicat la Guàrdia Urbana a través del seu compte d’X (abans Twitter), l’infractor ara s’enfronta a penes de presó de tres a sis mesos o bé a una multa o bé a treballs comunitaris. En paral·lel, també se li podria retirar el carnet de conduir durant un període d’un a quatre anys.

Val a dir que no fa gaires setmanes el mateix radar va enxampar a un altre conductor en el mateix punt, mentre circulava a 118 km/h.

Fotografia | Guàrdia Urbana

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt