El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sant Jordi a Sant Andreu MARIA FERRER

Sant Andreu prepara un Sant Jordi de reflexió i foment de la cultura

Cultura

Sant Andreu de Palomar s’engalanarà un any més per celebrar Sant Jordi, la Diada de la cultura catalana. Però en aquesta ocasió, des del Districte i les entitats ja s’han començat a celebrar activitats abans d’aquest 23 d’abril amb tallers de roses, tertúlies literàries o conta-contes per escalfar la jornada.

 

L’objectiu de totes aquestes iniciatives és apropar la cultura a tots els públics i generar espais per a reflexionar al voltant dels textos. Uns llibres que aquest dimarts esdevindran els protagonistes dels carrers i places amb les cinc parades del Gremi de Llibreters a la plaça d’Orfila. Pel que fa a la parada de la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, aquesta estarà ubicada a la plaça del Comerç amb tota una marató d’autors andreuencs signant llibres.

Pel que fa a la resta d’entitats, llibreries i editorials locals no agremiades, aquestes estaran repartides pels carrers més cèntrics de Sant Andreu, com la plaça del Comerç o la rambla de Fabra i Puig. En cas de no trobar els exemplars als estands de la via pública, des de les llibreries recorden que sovint acostumen a acumular més estoc a la botiga física (on els darrers dies ja han notat un increment de les vendes).

La Cambra del Llibre de Catalunya pronostica un Dia del Llibre i de la Rosa molt participatiu arran l’increment de paradistes que han sol·licitat llicència a Barcelona i la consolidació del model arreu del país. De fet, és la primera vegada que la Diada cau en dia feiner des d’abans de la pandèmia, una circumstància que pot ajudar més als establiments locals.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt