El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cau un cinquè premi de la Loteria al carrer Gran de Sant Andreu

Economia

La sort del Sorteig de Nadal torna a somriure a Sant Andreu de Palomar. L’Estanc de Loteries ubicat al número 168 ubicat al carrer Gran de Sant Andreu ha venut el número 88979, premiat amb el cinquè premi de la Loteria Nacional de Nadal. El premi està dotat amb 60.000 euros en cada sèrie i suposa 300 euros per cada euro apostat (6.000 euros al dècim).

 

Aquest ha sigut el tercer cinquè premi que s’ha cantat aquest 22 de desembre. Més concretament, el número ha sortit a les 10.14 hores, al final de la segona taula. En paral·lel, el mateix número ha estat molt repartit, ja que també s’ha venut a les administracions de la Rambla de Guipúscoa, Concili de Trento, carrer de Girona, CC Arenas de Barcelona o el carrer de Tamarit. A banda, també ha tocat a Las Palmas, Sevilla i Vilafranca del Penedès, entre d’altres.

Aquest cinquè premi és la confirmació del fet que Sant Andreu de Palomar és un nucli urbà amb sort. L’any 2021 el mateix Estanc va repartir el primer premi de la Loteria del Nen, fa poc més d’un any també va repartir un premi de l’Euromillones. A banda,  l’any passat un cinquè premi va caure a l’administració de loteries de Joan Torras i al 2020 va caure el segon premi al carrer del Segre. L’any 2018 també va caure un cinquè premi a la Loteria Angelita.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt