El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Marta Villanueva, nova regidora de Sant Andreu

Política

Marta Villanueva Cendán ha estat proclamada nova regidora del Districte de Sant Andreu. Número sis pel PSC a les llistes electorals, la socialista pren el relleu al capdavant del Districte a la regidora Lucía Martín de Barcelona en Comú. Un canvi que ha esdevingut una aposta per la proximitat, ja que, a diferència de Martín, Villanueva sí és veïna del Districte. Concretament, del barri del Congrés i els Indians.

 

La relació de Villanueva amb la representació política local va començar fa tots just quatre anys, quan la infermera de professió i llicenciada en Ciències Polítiques va afegir al seu extens currículum el càrrec de consellera de Districte. Aleshores, gràcies al pacte de govern amb els comuns, la representant socialista ja va poder treballar en les problemàtiques dels barris del districte des de l’executiu de la plaça d’Orfila.

Malgrat portar escassos dies en el càrrec, Villanueva ja ha començat a exercir com a regidora de Sant Andreu. Entre els diferents actes de la seva agenda hi figuren una trobada amb la presidenta de l’associació de comerciants del Congrés i els Indians o l’assistència en la festa cultural organitzada per la Casa Granada i a la Festa Major dels Indians.

Per últim, destacar que la fins ara regidora del Districte de Sant Andreu, Lucía Martín, continuarà sent regidora a l’Ajuntament de Barcelona, però ara com a membre de l’oposició al govern de l’alcalde, Jaume Collboni.

Fotografia | Marta Villanueva en un acte de campanya del PSC // @mvillacendan

1 Comentari

  1. Acabo d posar un escrit al Facebook dirigit a la regidora del districte Sant Andreu…referent a posar contenidors al costat d la boca del metro d Navas-Vizcaya…urgent..important i necesari..agrairia resposta al mail.gracies

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt