El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La nova estació entrarà en servei un dia més tard

Societat

Estrena endarrerida. Adif Alta Velocitat (Adif AV) s’ha vist obligat a canviar la data d’obertura de la nova estació de Rodalies de Sant Andreu al proper dilluns 12 (en comptes de diumenge 11). Segons l’administrador, la raó es troba en “contingències imprevistes relacionades amb el sistema d’electrificació i la catenària, que duu a terme l’UTE Dragados-Tecsa”.

 

Pel que fa als treballs de via, de les instal·lacions de seguretat, les comunicacions i la senyalització, aquests ja s’han enllestit satisfactòriament. Tanmateix, els problemes en els sistemes d’electrificació han obligat a retardar la resta del calendari previst i ha afectat tant a l’inici de les proves de fiabilitat, com a la formació dels maquinistes i a la tramitació administrativa que permeten posar en servei les noves instal·lacions.

Per últim, recordar que l’antiga estació no presta servei des del passat divendres (jornada en la qual es va expedir el darrer tren) i que la nova estació suposarà posar en marxa el nou recorregut ferroviari Sant Andreu – La Sagrera (sense parada, encara, en la futura estació intermodal).

Fotografia | Adif AV

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt