El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La fira / XAVI VILLAR

La fira d’atraccions tornarà per Festa Major

Societat

Després d’un any de Festa Major virtualitzada i carrers sense atraccions, tómboles ni garrapinyades, enguany Sant Andreu de Palomar no només recuperarà el gruix del seu programa de festes, sinò també la fira. Una notícia que també esperaven amb candeletes els firaires, els quals han representat un dels sectors més perjudicats per les restriccions sanitàries (tot i que sovint la plana mediàtica s’hagi oblidat d’ells). En aquest cas, si bé fa quatre anys es van haver d’instal·lar al Bon Pastor, la fira d’aquesta Festa Major 2021  repetirà la mateixa ubicació que als anys 2018 i 2019.

 

Segons ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu a escassos dies que els firaires comencin a muntar-la, les atraccions s’ubicaran als Jardins d’Elisa Garcia (situats a la dreta de la parròquia de Sant Andreu de Palomar), s’allargaran pel carrer del Segre i tornarà a tenir alguna atracció a la plaça de Can Fabra. Una decisió que dona un respir als firaires, els quals tornaran a estar situats al rovell de l’ou de les festes. Mentre que al 2018 es va sondejar la possibilitat d’ubicar-la al nou parc d’Antoni Santiburcio i els seus entorns, enguany s’ha optat directament per repetir.

Fotografia | El carroussel serà una de les clàssiques atraccions que tornarà enguany a Sant Andreu / XAVI VILLAR

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt