El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Colau es mudarà de Sant Jaume a Orfila de forma simbòlica

Política

Amb l’objectiu d’apropar l’activitat institucional als barris de la ciutat, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, traslladarà la seva activitat institucional a tots els districtes de la ciutat al llarg de les deu properes setmanes. Una prova pilot que començarà per Sant Andreu de Palomar aquest dimecres i dijous, fet que comportarà que la plaça d’Orfila es converteixi per primera vegada en la seu del poder barceloní durant dos dies.

 

A diferència de les Trobades amb l’Alcaldessa que es van posar en marxa el mandat passat i on el veïnat podia preguntar i dialogar amb Colau, aquest traslladat de l’alcaldia als diferents districtes té com a objectiu apropar la figura de l’alcaldessa a les entitats, equipaments i referents veïnals (però en privat). Per ara l’agenda de trobades i activitats d’Ada Colau a Sant Andreu encara no s’ha fet pública. L’únic que se sap és que aquest dijous a les 10 hores del matí se celebrarà a la seu del Districte la Comissió de Govern setmanal, però com ve a ser habitual es farà sense públic.

Tot plegat, perquè les comissions de govern consisteixen en la trobada de l’alcaldessa amb els seus tinents d’alcaldia i regidors de Govern. En aquestes reunions és on s’aproven els projectes del Reglament orgànic, les ordenances, el pressupost, el Pla d’Actuació Municipal i proposa als òrgans competents la seva aprovació. L’Exprés de Sant Andreu ha analitzat les vuit Comissions de Govern que s’han celebrat en el que portem de mandat i dels 254 acords als quals ha arribat el Govern, només quatre han repercutit directament sobre el Districte de Sant Andreu.

Trobada amb Ada Colau / AJUNTAMENT DE BARCELONA
Trobada amb Ada Colau a L’Escola Can Fabra / AJUNTAMENT DE BCN

Respecte a les Trobades amb l’Alcaldessa, fonts municipals asseguren que aquestes es continuaran celebrant al llarg del nou mandat. Si més no, val a dir que la darrera trobada que Colau va dur a terme va ser l’1 de març al barri de la Guineueta i la darrera que va celebrar al Districte va ser a l’Escola Can Fabra al juny de l’any passat. Per ara a l’agenda pública de l’alcaldessa tampoc consta cap trobada amb els veïns d’aquestes característiques al llarg de les properes setmanes.

Fotografia | BCN en Comú

Tags:

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt