El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Imparables

Esports

Victòria vital. La UE Sant Andreu s’ha imposat al Castelldefels (3 a 1) en el partit previ al duel decisiu de la setmana vinent on s’enfrontaran a l’Horta, que en aquest moment es troba 3 punts per sobre i ocupant la quarta posició que permet disputar el playoff d’ascens.

 

La primera part ha estat totalment controlada pel Sant Andreu mitjançant el domini de la possessió. Al minut 2 ja ha avisat Óscar amb una rematada a la sortida d’un corner que ha estat refusada per la defensa del Castelldefels sota pals i posteriorment Felipe Sa ha engaltat un xut a la creueta. Només cinc minuts més tard ha arribat l’1a 0. Josu s’ha tret de la màniga un xut potentíssim des del vèrtex de l’àrea que ha acabat entrant per l’esquadra esquerra de la porteria visitant.

El Castelldefels, tot i encaixar el gol, ha seguit amb el seu sistema basat en tancar-se i sortir al contracop, però la jugada els ha sortit malament. En una pilota dividida entre Óscar i el porter visitant Manu, l’esfèric ha quedat mort dins l’àrea i ho ha aprofitat Felipe Sa per incrementar l’avantatge al marcador. Al minut 40 ha arribat la primera ocasió clara pel Castelldefels, però Segovia s’ha estirat i amb la punta dels dits ha evitat el gol. La resposta dels quadribarrats a aquest atac ha estat letal, quan Óscar aquest cop si que ha trobat porteria en la seva rematada de cap i ha sentenciat el partit.

En el segon període els de Mikel Azparren han abaixat les revolucions provocant que l’equip visitant arribés amb més perill. Després d’intentar-ho en dues ocasions, ha arribat el gol d’Aumatell des del punt de penal per retallar distàncies al lluminós. El matx es podria haver posat més emocionant si la rematada de l’autor del primer gol del Castelldefels no s’hagués estavellat al travesser. A partir d’aquest moment, els quadribarrats han calmat el partit esperant el xiulet final que certifiqués la victòria.

El pròxim diumenge 28 arriba el partit clau que marcarà el destí del Sant Andreu i l’Horta respectivament. En cas que els quadribarrats aconsegueixin la victòria, es situaran a la quarta posició a falta de tres jornades per acabar la lliga i amb el somni del playoff molt més a prop.

Fotografia | UE Sant Andreu – Judit Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt