El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un punt per seguir sumant

Esports

Aquest diumenge la UE Sant Andreu ha empatat davant el C.E. Hospitalet a l’Estadi de la Feixa Llarga en un partit tan equilibrat com el seu resultat: 1 a 1. Si bé els quadribarrats es veuen en l’obligació de sumar de tres en tres per aconseguir fer-se un lloc al play-off, cal posar de relleu el mèrit que ha tingut arrencar aquest punt del camp del líder.

 

El partit no ha pogut començar millor pels quadribarrats. En el primer minut Kuku ha estrenat el lluminós després de controlar una pilota amb el pit i engaltar un míssil que ha perforat l’esquadra esquerra del porter local. El gol ha omplert d’optimisme al Sant Andreu per mantenir aquest resultat durant tota la primera part.

Tot i això, l’Hospitalet ha reaccionat i al minut 5 Juste ha rematat un córner, però sense trobar porteria. Ha estat un duel de molt contacte i amb el joc força travat a la primera part. De fet, Josu podria haver incrementat el marcador en dos llançaments de falta que han sortit desviats per poc. A les darreries del primer període, l’ha tinguda Ripoll amb un xut que ha refusat Segovia de forma providencial. Els jugadors de Mikel Azparren han enfilat camí a vestuaris amb un resultat molt favorable al camp del líder de la competició.

Un cop esgotat el descans, els andreuencs han sortit a per totes i Josu ha perdonat l’ocasió més clara del partit. En una acció de contracop, s’ha quedat sol davant Aliaga que ha aturat el llançament evitant la sentència dels visitants. Tot i la manca d’encert, l’afició quadribarrada s’ha fet notar fins al final mentre omplia gairebé una quarta part de l’estadi.

L’extrem Ferran s’ha mostrat elèctric i ha aportat dinamisme a l’atac de l’equip. En una acció individual ha estat a punt de batre a Aliaga que ha refusat el llançament amb la punta dels dits. A partir de l’hora de partit, els locals han collat i han causat molt més perill. Al minut 64 Segovia ha hagut de tornar a aparèixer davant un xut de Dani. Amb aquest avís, deu minuts més tard ha arribat l’empat. Una pilota a l’esquena de la defensa ha deixat a Salinas en una molt bona posició de remat i ha colat la pilota per sota del cos del porter andreuenc igualant el marcador.

Amb aquest resultat s’ha arribat el final del matx, un empat que deixa al Sant Andreu a 5 punts del seu rival directe, l’Horta que ha guanyat 1-2 davant el Sants. Aquests s’enfrontaran la setmana vinent a L’Hospitalet, mentre que els andreuencs rebran diumenge al Santfeliuenc (12).

Fotografia | UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt