El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un punt per seguir sumant

Esports

Aquest diumenge la UE Sant Andreu ha empatat davant el C.E. Hospitalet a l’Estadi de la Feixa Llarga en un partit tan equilibrat com el seu resultat: 1 a 1. Si bé els quadribarrats es veuen en l’obligació de sumar de tres en tres per aconseguir fer-se un lloc al play-off, cal posar de relleu el mèrit que ha tingut arrencar aquest punt del camp del líder.

banner-300x180banner-express
 

El partit no ha pogut començar millor pels quadribarrats. En el primer minut Kuku ha estrenat el lluminós després de controlar una pilota amb el pit i engaltar un míssil que ha perforat l’esquadra esquerra del porter local. El gol ha omplert d’optimisme al Sant Andreu per mantenir aquest resultat durant tota la primera part.

Tot i això, l’Hospitalet ha reaccionat i al minut 5 Juste ha rematat un córner, però sense trobar porteria. Ha estat un duel de molt contacte i amb el joc força travat a la primera part. De fet, Josu podria haver incrementat el marcador en dos llançaments de falta que han sortit desviats per poc. A les darreries del primer període, l’ha tinguda Ripoll amb un xut que ha refusat Segovia de forma providencial. Els jugadors de Mikel Azparren han enfilat camí a vestuaris amb un resultat molt favorable al camp del líder de la competició.

Un cop esgotat el descans, els andreuencs han sortit a per totes i Josu ha perdonat l’ocasió més clara del partit. En una acció de contracop, s’ha quedat sol davant Aliaga que ha aturat el llançament evitant la sentència dels visitants. Tot i la manca d’encert, l’afició quadribarrada s’ha fet notar fins al final mentre omplia gairebé una quarta part de l’estadi.

L’extrem Ferran s’ha mostrat elèctric i ha aportat dinamisme a l’atac de l’equip. En una acció individual ha estat a punt de batre a Aliaga que ha refusat el llançament amb la punta dels dits. A partir de l’hora de partit, els locals han collat i han causat molt més perill. Al minut 64 Segovia ha hagut de tornar a aparèixer davant un xut de Dani. Amb aquest avís, deu minuts més tard ha arribat l’empat. Una pilota a l’esquena de la defensa ha deixat a Salinas en una molt bona posició de remat i ha colat la pilota per sota del cos del porter andreuenc igualant el marcador.

Amb aquest resultat s’ha arribat el final del matx, un empat que deixa al Sant Andreu a 5 punts del seu rival directe, l’Horta que ha guanyat 1-2 davant el Sants. Aquests s’enfrontaran la setmana vinent a L’Hospitalet, mentre que els andreuencs rebran diumenge al Santfeliuenc (12).

Fotografia | UESA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt