El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Gran esforç i poca recompensa

Esports

Punt final a la ratxa. La UE Sant Andreu s’ha emportat un punt en la seva visita a la Pobla de Mafumet (1 a 1). Mikel Azparren ha assegurat que han “buscat el segon gol com animals”, però al final s’han hagut de conformar amb el repartiment de punts contra un rival “difícil i amb molt talent”. Per la seva part, l’Horta ha aconseguit incrementar la distància amb els andruencs.

Banner Ajuntament 300x250
 

Pel que fa al partit disputat en terres tarragonines, la primera part s’ha desenvolupat igualada i els dos equips s’han centrat en no encaixar cap gol amb unes formacions molt ben definides, impedint que hi haguessin gaires ocasions. Tot i això, el partit ha començat a agafar un caràcter més ofensiu quan Felipe ha rematat dins l’àrea rival una pilota que no ha acabat trobant porteria.

A l’equador del primer període ho han intentat Escrivà i Alberto pels locals però la bona reacció de Segovia i la mala punteria dels locals han causat que el marcador no es mogués. Al minut 35 Josu ha executat un llançament de falta que ha sortit molt a prop de la fusta i només 10 minuts després un xut clar de Kuku ha estat refusat per la defensa rival quan molts andreuencs ja estaven cridant el gol.

Els quadribarrats s’han llançat a l’atac a la segona part i han reclamat unes possibles mans dins l’àrea de la Pobla que l’àrbitre Víctor Manuel Sánchez no les ha considerat suficients com per xiular penal. Si més no, tot ha canviat al minut 57, quan Joel ha obert la llauna pels locals en rematar una centrada des del lateral. Tot i això, la feina de Carroza i Jaume ha estat impecable, robant pilotes a última instància i fent un partit molt seriós.

Al minut 70 ha arribat l’empat dels de Mikel Azparren, quan Sergi Garcia s’ha tret de la màniga una magnífica jugada individual per la banda, ha fet una paret i ha definit amb un gran xut impossible pel porter Cordero. A partir d’aquí la UE Sant Andreu ha buscat la victòria però no ha pogut ser. Per la seva part, l’Horta ha aconseguit posar distància amb els quadribarrats sobre la taula. Gràcies a la seva victòria per 0 a 2 davant l’Ascó, els del nord de Barcelona conserven la 4ª plaça i s’afiancen el play-off una jornada més.

Fotografia | UE Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt